Media

Χωρίς τον Γιώργο Λιανό ξεκινούν τα live του The Voice

Ο παρουσιαστής εκείνη την περίοδο θα βρίσκεται στον Άγιο Δομίνικο, για το Survivor

Χωρίς τον Γιώργο Λιανό  ξεκινούν τα live του The Voice
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Άλλα προγράμματα κόβονται στον ΣΚΑΪ, άλλα δέχονται... επιδιορθώσεις μήπως κι ανέβουν τα νούμερα κι άλλα παίρνουν παράταση. Στην τελευταία κατηγορία ανήκει το The Voice, που αναμφίβολα αποτελεί το πιο επιτυχημένο project του καναλιού του Φαλήρου.

Ο σταθμός πήρε την απόφαση να ξεκινήσουν τα live του Voice μετά την πρώτη εβδομάδα του Φεβρουαρίου, πράγμα που σημαίνει ότι θα ξεκινήσουν χωρίς την παρουσία του Γιώργου Λιανού.

Κι αυτό γιατί ο παρουσιαστής εκείνη την περίοδο θα βρίσκεται ήδη στον Άγιο Δομίνικο, καθώς για ακόμη μία σεζόν θα παρουσιάσει το Survivor και συγκεκριμένα το πρώτο all star που θα πραγματοποιηθεί στην Ελλάδα.

Σύμφωνα μάλιστα με το μέχρι τώρα προγραμματισμό, η αναχώρηση του Γιώργου Λιάνου και των παικτών θα γίνει πριν τα Χριστούγεννα, ώστε το παιχνίδι περιπέτειας του ΣΚΑΙ να είναι στον αέρα γύρω στις 27 Δεκεμβρίου, όπως συνέβη και τις προηγούμενες δύο σεζόν.

Όσο για το ποιος θα βρεθεί στο τιμόνι της παρουσίασης, ενδεχομένως το πρόσωπο να έχει ήδη βρεθεί ωστόσο η εταιρεία παραγωγής Acun media προσπαθεί να το κρατήσει μυστικό. Το σίγουρο πάντως είναι ότι το πρόσωπο αυτό δεν θα είναι η Δούκισσα Νομικού, όπως συνέβη την τελευταία φορά, καθώς δεσμεύεται από συμβόλαιο με τον ΑΝΤ1.

Δείτε επίσης