Media

«Επιτρέπεται να είμαι τόσο χαρούμενη;» - Ενθουσιάστηκε η παρουσιάστρια του BBC από την απόσυρση του Μπόρις Τζόνσον!

Μ’ ένα χαμόγελο μέχρι τα αυτιά υποδέχθηκε την είδηση η Μάρτιν Κρόξαλ στην εκπομπή «The Papers»

«Επιτρέπεται να είμαι τόσο χαρούμενη;» - Ενθουσιάστηκε η  παρουσιάστρια του BBC από την απόσυρση του Μπόρις Τζόνσον!
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Οργή προκάλεσε η αντίδραση παρουσιάστριας του BBC, η οποία δεν έκρυψε τη χαρά της στο άκουσμα της είδησης ότι ο Μπόρις Τζόνσον δεν θα είναι υποψήφιος για την ηγεσία του κυβερνώντος κόμματος και την πρωθυπουργία.

Σύμφωνα με την «Daily Mail», πολλοί εξοργισμένοι τηλεθεατές ζητούν μέτρα για τα σχόλια της Μάρτιν Κρόξαλ στην εκπομπή «The Papers» χθες το βράδυ, καθώς το BBC αντιμετωπίζει προβλήματα σχετικά με την αμεροληψία των δημοσιογράφων του.

Η εκπομπή προβλήθηκε λίγα λεπτά αφότου ο Μπόρις Τζόνσον αιφνιδίασε τον πολιτικό κόσμο, ανακοινώνοντας ότι εγκαταλείπει την υποψηφιότητά του για πρωθυπουργός, παρά το γεγονός ότι ισχυριζόταν ότι είχε την υποστήριξη περισσότερων από 100 βουλευτών.

Μετά την ανακοίνωση, φανερά ευτυχισμένη η Κρόξαλ βγήκε στον αέρα και παρουσίασε την εκπομπή της, λέγοντας με ένα λαμπερό χαμόγελο: «Λοιπόν, όλα αυτά είναι πολύ συναρπαστικά, έτσι δεν είναι; Γεια σας και καλώς ήρθατε στην πρόβλεψή μας για το τι θα μας φέρουν οι εφημερίδες αύριο. Επιτρέπεται να είμαι τόσο χαρούμενη; Ε, λοιπόν, μου επιτρέπεται».

Δείτε επίσης