Media

Σασμός: Ξανά μαζί Αιμιλία και Παύλος - O γιος τους ζει

Spoiler της δημοφιλούς σειράς με μία απίστευτη ανατροπή.

Σασμός: Ξανά μαζί  Αιμιλία και Παύλος - O γιος τους ζει
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Η Αιμιλία και ο Παύλος αποφασίζουν να γίνουν ξανά ζευγάρι και να πιάσουν τη σχέση τους από εκεί που την άφησαν!

Παράλληλα, έρχεται και μια ακόμη ανατροπή καθώς γίνεται γνωστό πως ο yιος τους, που πίστευαν πως είναι νεκρός, τελικό είναι ζωντανός.

Η Αιμιλία και ο Παύλος Βρουλάκης έζησαν στο παρελθόν μια σχέση γεμάτη πάθος. Την αγάπη τους ήρθε να συμπληρώσει ιδανικά ο μικρός Γιάννης που ήρθε στη ζωή τους και τους την άλλαξε. ;Oμως, καθώς λένε πως τα ωραία πράγματα δεν κρατούν πολύ, η οικογενειακή τους ευτυχία διαλύθηκε απότομα όταν ο μικρός πνίγηκε στη θάλασσα και λίγο αργότερα ο Παύλος για να ξεφύγει από το κυνηγητό των Σταματάκηδων, σκηνοθέτησε τον θάνατό του.

Η Αιμιλία έμεινε μόνη στη ζωή με μόνη παρηγοριά τον Δημήτρη, τον κολλητό του Παύλου, που λίγα χρόνια αργότερα όχι απλά παρέμεινε στη ζωή της αλλά και θέλησε να μοιραστούν μαζί το μέλλον. Αιμιλία και Δημήτρης παντρεύτηκαν και ξεκίνησαν μια ζωή από το μηδέν, χωρίς όμως εκείνη να μπορεί να αφήσει για πάντα πίσω της το δέσιμο που είχε με τον Παύλο.

Για την ακρίβεια, η καρδιά και το μυαλό της έμειναν σε εκείνον και τον μικρό τους γιο που χάθηκε άδοξα. ;Eτσι λοιπόν, όταν είδε ξανά μπροστά της τον Παύλο, έχασε τη γη κάτω από τα πόδια της. Ο κόσμος της ταράχθηκε και θέλησε να πάρει εξηγήσεις για τις κινήσεις του άντρα που κάποτε έλεγε ότι την αγαπάει. Δεν της στέρησε την αλήθεια και παρόλο που εκείνη θύμωσε μαζί του για τις πράξεις του.

Σύμφωνα με το TV 24 θα τη δούμε στα επόμενα επεισόδια να γοητεύεται από την παρουσία του. Η πάντα σοβαρή και αδιάλλακτη Αιμιλία θ’ αρχίσει να έρχεται και πάλι σε επαφή με τον πρώην άντρα της και την οικογένεια του σε σημείο που ο Δημήτρης θα δηλώσει την αγανάκτησή του. Οι εντάσεις θα αρχίσουν να πληθαίνουν, ενώ η σχέση της με τον Παύλο ολοένα και θα βελτιώνεται. Ο πρώην άντρας της ξέρει πώς να την κάνει να νιώσει καλά και να είναι ο εαυτός της και ξέρει ακόμα πόσο πολύ τον αγαπούσε. Οι δυο τους λοιπόν δεν θ' αργήσουν να έρθουν κοντό συνεχίζοντας τη σχέση τους από εκεί που την άφησαν, αποδεικνύοντας στον χρόνο και τους γύρω του πως οι πραγματικές αγάπες μένουν αναλλοίωτες στον χρόνο.

Όταν ο μικρός Γιάννης πνίγηκε σε θάλασσα της Κρήτης, σύσσωμη η οικογένεια βυθίστηκε στο πένθος. Εκείνη ήταν η περίοδος που η βεντέτα μεταξύ των Βρουλάκηδων και των Σταματάκηδων ήταν σε πλήρη εξέλιξη. Για την ακρίβεια, ο Παύλος είχε δώσει εντολή να σκοτώσουν τον Βασίλη Σταματάκη στη φυλακή και στη συνέχεια περίμενε το δικό τους χτύπημα. Από φόβο όμως μη βάλουν στόχο το μονάκριβο παιδί τους, ο Παύλος σκηνοθέτησε τον πνιγμό του για να είναι σίγουρος πως δεν θα μπορέσουν να το προσεγγίσουν ποτέ.

Στη συνέχεια έκανε το ίδιο με τον εαυτό του. Σύμφωνα με πληροφορίες του TV24, συνένοχος σε όλα αυτό είναι ο παπα-Μιχάλης, φίλος του Παύλου Βρουλάκη από την εποχή που οι δυο τους ήταν μικρό παιδιά. Βλέποντας και εκείνος το τέλος να πλησιάζει, συμφώνησε στο θέατρο που έστησε ο άντρας και βοήθησε στο να δοθεί το παιδί σε ανάδοχη οικογένεια. Άλλες πληροφορίες θέλουν τον Λευτέρη Ορφανό να είναι το παιδί του Παύλου και της Αιμιλίας, γεγονός που θα φανεί παρακάτω. Μέχρι στιγμής πάντως, ο συγκεκριμένος ήρωας δεν έχει αποκαλύψει την οικογενειακή του κατάσταση

Δείτε επίσης