Media

Σκληρή δήλωση Κωνσταντινίδη για Φαίη Σκορδά: Έχεις να δεις 30% σε εκπομπή από το 2016

Η ανάρτηση του δημοσιογράφου για τα νούμερα τηλεθέασης

Σκληρή δήλωση Κωνσταντινίδη για Φαίη Σκορδά: Έχεις να δεις 30% σε εκπομπή από το 2016
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Ο δημοσιογράφος, ο οποίος φέτος βρίσκεται στο πάνελ της εκπομπής «Super Κατερίνα» ξεσπάθωσε κατά της παρουσιάστριας.

Με αφορμή τη συνέντευξη της Φαίης Σκορδά στο «Χαμογέλα και πάλι», στην οποία αναφέρθηκε στα νούμερα τηλεθέασης και το πόσο έχουν αλλάξει το 2022, ο Στέφανος Κωνσταντινίδης σχολίασε σε story στο Instagram του:

«Πόσο ‘παλιότερα’ έβλεπες Φαίη μου πάντα το 3 μπροστά; 30% σε τέταρτο έχεις να δεις από το 2016 που ήμουν κι εγώ στην εκπομπή»

«Έχει αλλάξει το θέμα με τα νούμερα τηλεθέασης. Παλιότερα έβλεπες το 3 μπροστά, τώρα είναι μετρημένες στα δάχτυλα οι εκπομπές που κάνουν μέσο όρο 30%. Αυτό έχει αλλάξει. Έχω έναν γνώμονα ότι επειδή δεν μπορούμε να αλλάξουμε τους άλλους, αλλάζουμε τον εαυτό μας. Και θα προσπαθήσω να γίνω καλύτερη. Δεν ψάχνω να βρω ποιος φταίει για κάτι, κάνεις την προσπάθειά σου και περιμένεις κάποια στιγμή να έρθουν τα αποτελέσματα» δήλωσε η Φαίη Σκορδά στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου.

Φαίη Σκορδά και Στέφανος Κωνσταντινίδης συνεργάστηκαν στο Πρωινό του ΑΝΤ1 για μία σεζόν πριν από έξι χρόνια. Ο δημοσιογράφος, κατά καιρούς, έχει δηλώσει δημόσια πως δεν πέρασε καλά στην εν λόγω συνεργασία του.

Δείτε την ανάρτηση του Στέφανου Κωνσταντινίδη

Δείτε επίσης