Media

Φαίη Σκορδά: «Όταν έκανα κουβέντες με τον ΑΝΤ1 αν θα μείνω ή θα φύγω, πρότεινα να πάω στο Μακεδονία TV – Έλεγαν ότι τρελάθηκα»

Η παρουσιάστρια αποκάλυψε στον αέρα της εκπομπής της «Πρωϊνό μας» τις συζητήσεις που έκανε με τον ΑΝΤ1, λίγο πριν αποχωρήσει από το σταθμό

Φαίη Σκορδά: «Όταν έκανα κουβέντες με τον ΑΝΤ1 αν θα μείνω ή θα φύγω, πρότεινα  να πάω στο Μακεδονία TV – Έλεγαν ότι τρελάθηκα»
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Τις συζητήσεις που έκανε με τον ΑΝΤ1 λίγο πριν φύγει οριστικά από το κανάλι, θέλησε ν' αποκαλύψει σήμερα η Φαίη Σκορδά μέσα από την εκπομπή της Πρωϊνό μας.

Η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στο Μακεδονία TV και εξέφρασε την αγάπη της για τα κανάλια από τα οποία έκανε τα πρώτα της βήματα.

Και στη συνέχεια προχώρησε στην αποκάλυψη: «Θα σας πω κάτι να γελάσατε. Όταν κάναμε αυτές τις κουβέντες με τον ΑΝΤ1 για το τι θα έκανα, αν θα έμενα ή αυτό… τους έλεγα, “να πάω στο Μακεδονία TV;” και με κοιτούσαν όλοι έτσι… Έλεγαν ότι τρελάθηκα! “Στο Μακεδονία TV θέλετε να πάω;” τους έλεγα και με κοιτούσαν όλοι έτσι… Γιατί το αγαπάω πολύ το Μακεδονία TV».

Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα:

Δείτε επίσης