Media

Ο Θοδωρής Μαραντίνης και η Ρένα Μόρφη στα «Νούμερα» της ΕΡΤ1

Την Παρασκευή 11 Νοεμβρίου στις 10 το βράδυ

Ο Θοδωρής Μαραντίνης και η Ρένα Μόρφη στα «Νούμερα» της ΕΡΤ1
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Ο Θοδωρής Μαραντίνης και η Ρένα Μόρφη guests στο νέο επεισόδιο της σουρεαλιστικής μουσικής κωμωδίας.

Ο Τζόναθαν (Mιχάλης Σαράντης) προσπαθεί να μάθει στο Φοίβο Δεληβορια χορό και τα αποτελέσματα είναι τραγικά. Δεν μπορεί να καταλάβει πώς έγραψε το τραγούδι «Όταν σου χορεύω» ένας άνθρωπος που δεν μπορεί να πάρει τα πόδια του. Του επιβάλλει μια βραδιά στη «Μάντρα» με τη Ρένα Μόρφη. Ο Φοίβος δεν θέλει καθόλου χωρίς να εξηγεί το γιατί. Αντιπροτείνει τον Θοδωρή Μαραντίνη από τους Onirama και τελικά ο Τζόναθαν φέρνει και τους δυο. Τελικά αποκαλύπτεται ότι ο Φοίβος και η Ρένα έχουν παρελθόν και δεν αντέχουν ο ένας τον άλλον. Αποκαλύπτεται επίσης ότι παρελθόν, με τον… ελληνικό στρατό έχει και ο Θοδωρής.

Ο συνταγματάρχης Πειθαρχίδης (Γιάννης Ζουγανέλης) ανακαλύπτει πως ο Θοδωρής Μαραντίνης είναι ανυπότακτος 18 χρόνια και περικυκλώνει τη «Μάντρα» για να τον συλλάβει την ώρα του live. Ο Θανάσης (Θ.Αλευράς) παθαίνει εμμονή με τις κλακέτες και τον Φρεντ Αστέρ και ο Χάρης (Χάρης Χιώτης) εξομολογείται τον πόνο του για τον χαμένο του πατέρα. Στο live θα γίνουν άπειρα ξεκαθαρίσματα, με το παρελθόν και με την…πατρίδα και τα πράγματα θα σώσουν η Δανάη, η Σοφία Βέμπο και ο…Bloody Hawk!

Μη χάσετε το νέο επεισόδιο της μουσικής κωμωδίας καταστάσεων, με στοιχεία σαρωτικής σάτιρας, αλλά και μουσικοχορευτικού θεάματος «Τα Νούμερα», που μεταδίδεται από την ΕΡΤ1, την Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2022, στις 22:00.

Δείτε επίσης