Media

«Οι 100» Ώρα να τα πούμε, έρχονται απόψε στο Star - Δείτε το τρέιλερ

Καλεσμένοι του Λάμπρου Φισφή, ο Θοδωρής Μαραντίνης και η Μαίρη Αργυριάδου

«Οι 100» Ώρα να τα πούμε, έρχονται απόψε στο Star
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Έχει κάνει αίσθηση, έχει πολλές ερωτήσεις, κάνει φοβερές αποκαλύψεις , τους κάνει όλους να «κλαίνε» από τα γέλια και κάνει τη late night ζώνη άνω – κάτω!

«Οι 100» Ώρα να τα πούμε, το διαφορετικό, μοντέρνο, χιουμοριστικό show - τηλεπαιχνίδι, ;έρχεται το βράδυ στην οθόνη του Star με παρουσιαστή τον πολυτάλαντο, αγαπημένο stand up comedian και σεναριογράφο, Λάμπρο Φισφή, ο οποίος υποδέχεται κάθε εβδομάδα τρεις «παίκτες» celebrities.

Ο ένας από αυτούς είναι σταθερά στο πλατό, και είναι ο captain, ενώ οι άλλοι δύο εναλλάσσονται κάθε φορά. Στο «Οι 100», captain μας είναι εναλλάξ, ο ηθοποιός/stand up comedian Μιχάλης Μαθιουδάκης και ο ηθοποιός, κωμικός, σεναριογράφος Ζήσης Ρούμπος.

Απόψε, Παρασκευή 11 Νοεμβρίου στις 23:50, καλεσμένοι είναι ο frontman του συγκροτήματος Onirama, Θοδωρής Μαραντίνης και η δημοσιογράφος της πρωινής εκπομπής Breakfast@star, Μαίρη Αργυριάδου, με captain τον Μιχάλη Μαθιουδάκη!

Πόσοι από τους 100 έχουν πέσει πάνω σε σήτα, επειδή δεν την είδαν;

Τι προτιμάνε οι 100; Σπίτι με κήπο ή σπίτι με θέα;

Πόσοι από τους 100 έχουν «επίσημη φωνή» όταν μιλάνε με κάποιον άγνωστο στο τηλέφωνο;

Αυτές είναι μερικές από τις ερωτήσεις στις οποίες θα απαντήσουν οι 100 και θα πάρουμε απίθανες απαντήσεις! Τελικά τι λένε οι αριθμοί για εμάς; Πόσα εκπληκτικά πράγματα θα ανακαλύψουμε;

Δείτε επίσης