Media

Άγρια γη: Μία απρόσμενη αποκάλυψη που αλλάζει τα δεδομένα για την Όλγα

Στο σημερινό επεισόδιο της τηλεοπτικής σειράς του ΣΚΑΪ, μία δημόσια δήλωση προκαλεί σοκ και φέρνει αναπάντεχες εξελίξεις

Άγρια γη: Μία απρόσμενη αποκάλυψη που αλλάζει τα δεδομένα για την Όλγα
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς «Άγρια γη» που προβάλλεται από την τηλεόραση του ΣΚΑΪ (18.50), η δημόσια δήλωση του Στάμου ότι η Όλγα του έκρυψε την ύπαρξη της κόρης τους, τους σοκάρει όλους και προκαλεί διαδοχικές αντιδράσεις.

Περισσότερο όμως σοκάρει την Ελπίδα, που νιώθει ότι με την αποκάλυψη αυτή, γκρεμίζεται όλη της η ζωή. Μάταια η Όλγα προσπαθεί να την προσεγγίσει και να της δικαιολογηθεί. Ο Άρης προσπαθεί να παρηγορήσει την Ελπίδα η οποία του εξομολογείται πως η μόνη της προσδοκία είναι να βρεθεί ο Νικόλας.

Ο Θωμάς ανησυχεί στην προοπτική αυτή, αφού φοβάται για την αντίδραση του Στέφανου. Τελευταία στιγμή, η Όλγα, φαίνεται να βρίσκει τον τρόπο, να γυρίσει ξανά το παιχνίδι υπέρ της και να απαλλαγεί απ’ τις απειλές του Στάμου.
Ο Αλέξης μεταφέρεται ελαφρά τραυματισμένος στο νοσοκομείο, μετά την επίθεση που δέχτηκε έξω από το σπίτι του Μπάκα.

Ο Στάμου που ξέρει πως το χτύπημα έγινε από τον άγνωστο σύμμαχό του, πείθει τον Μπάκα να αρνηθεί την επίθεση στην αστυνομία και να προχωρήσει άμεσα στην καταγγελία κατά της Όλγας η οποία έβαλε «δήθεν» να τον χτυπήσουν. Παράλληλα, όμως, βεβαιώνεται ότι η Ελπίδα είναι κόρη του και ενημερώνει την Όλγα πως θα την χτυπήσει σε δύο μέτωπα.

Η Ελπίδα, σοκαρισμένη, διαβάζει σε ένα τοπικό site πως είναι κόρη του Φίλιππου Στάμου...

Δείτε επίσης