Media

Έπεσε μαύρο στον ΑΝΤ1+ που δείχνει με … συνδρομή το Μουντιάλ

Μαύρη οθόνη βλέπουν για δεύτερη μέρα όσοι τηλεθεατές είχαν πληρώσει για να δουν τα ματς του Μουντιάλ - Το Twitter δίνει... πόνο

Έπεσε μαύρο στον ΑΝΤ1+ που δείχνει με … συνδρομή το Μουντιάλ
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Έξαλλοι και λόγο για κοροϊδία κάνουν όσοι πλήρωσαν για να έχουν το συνδρομητικό του ΑΝΤ1+ προκειμένου να δουν τους αγώνες του Μουντιάλ.

Προβλήματα παρουσίασε και σήμερα η πλατφόρμα ΑΝΤ1+, η οποία έπεσε για μια ακόμη φορά και οι τηλεθεατές αντί για αγώνα έβλεπαν μια μαύρη οθόνη.

Μετά τα προβλήματα που προέκυψαν με τις μεταδόσεις των χθεσινών αγώνων, οι οποίοι τελικά προβλήθηκαν από το ελεύθερο κανάλι και από το site, πρόβλημα στην πλατφόρμα υπάρχει και σήμερα, Τρίτη, στην μετάδοση του αγώνα Αργεντινή – Σαουδική Αραβία.

Χθες, Δευτέρα, το ΑΝΤ1+ απάντησε ότι η τεχνική ομάδα έχει εντοπίσει το πρόβλημα και «εργάζεται για την άμεσα επίλυσή του»

Όπως ήταν αναμενόμενο, στο Twitter άρχισαν να πέφτουν βροχή τα σχόλια από εκατοντάδες τηλεθεατές:

Αξίζει να σημειωθεί ότι το φετινό Παγκόσμιο Κύπελλο είναι το πρώτο που δεν θα μεταδοθεί από τη Δημόσια Τηλεόραση και την ΕΡΤ.

Ο ΑΝΤ1 έκανε προσφορά που ξεπέρασε εκείνη της ΕΡΤ και έτσι για πρώτη φορά στα χρονικά, το Παγκόσμιο Κύπελλο θα μεταδοθεί από ιδιωτική συχνότητα. Οι 32 από τους 64 αγώνες της διοργάνωσης θα είναι διαθέσιμοι για ελεύθερη προβολή από τον ΑΝΤ1, ενώ όσοι θέλουν να δουν τα υπόλοιπα παιχνίδια, θα χρειαστεί να πληρώσουν συνδρομή στην πλατφόρμα του ΑΝΤ1+.

Δείτε επίσης