Media

Survivor All Star: Τρία νέα πρόσωπα φτάνουν στον Άγιο Δομίνικο

Αυτοί είναι οι νέοι παίκτες που εισβάλλουν στο ριάλιτι επιβίωσης

Survivor All Star: Τρία νέα πρόσωπα φτάνουν στον Άγιο Δομίνικο
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Το Survivor All Star είναι το παιχνίδι των ανατροπών! Τρία νέα πρόσωπα φτάνουν στον Άγιο Δομίνικο. Aπόψε στις 21.00 στον ΣΚΑΪ!

Ο νέος παίκτης των Κόκκινων προσφέρει κάτι που είχε λείψει από τους παίχτες εδώ και καιρό, ενώ οι Μπλε υποδέχονται παλιούς φίλους. Οι προμήθειες έρχονται την κατάλληλη στιγμή για να δώσουν μια ανάσα στους δύο ομάδες.

Αυτό που όμως απασχολεί τις ομάδες είναι οι παίκτες που εξαφανίζονται και χάνονται στον ζούγκλα. Τι ακριβώς έχει συμβεί με τον Μάριο Πρίαμο και την Καρολίνα;

Ο πρώτος αγώνας ασυλίας με παράλληλο έπαθλο φαγητού ξεκινά με τους Κόκκινους και τους Μπλε να ρίχνονται με πάθος στο στίβο μάχης.

Στο Συμβούλιο του Νησιού οι παραβάτες αντιμετωπίζουν το ενδεχόμενο ποινής από τον Γιώργο Λιανό ενώ οι εντάσεις μεταξύ συμπαικτών και αντιπάλων δε σταματούν.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Νίκου Παρτσώλη για την εκπομπή “Πρωινό μας“, στο καινούργιο επεισόδιο αναμένεται να δούμε την είσοδο τριών νέων παικτών.

Συγκεκριμένα, στο ριάλιτι θα μπει ο Γιώργος Κόρομι από το Survivor 2021 που θα πάει στην ομάδα των Διάσημων, ο Κρις Σταμούλης από το Survivor 2021 που θα πάει στους Μαχητές και η Ρία Κολοβού, που την είδαμε στο Survivor Ελλάδα – Τουρκία το 2019, η οποία θα πάει, επίσης, στους Μαχητές.

Δείτε το βίντεο:

Δείτε επίσης