Media

Καρολίνα για τον Μάριο: «Η αγάπη δεν έχει όρια, έρχεται εκεί που δεν το περιμένεις»

«Την Ελευθερία την ξέρω, αλλά δεν με αφορά αν είχε σχέση έξω» συμπλήρωσε η πρώην παίκτρια του ριάλιτι

Καρολίνα για τον Μάριο: «Η αγάπη δεν έχει όρια, έρχεται εκεί που δεν το περιμένεις»
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Μετά την αποχώρησή της από το ριάλιτι επιβίωσης, η Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα παραχώρησε την πρώτη της συνέντευξη μέσω Skype, στην εκπομπή «Πρωινό μας».

Η πρώην παίκτρια του Survivor All Star, ξεκαθάρισε το παρασκήνιο πίσω από το ειδύλλιό της με τον Μάριο Πριάμο Ιωαννίδη, που «τάραξε» τον σύντροφό της Μπο, ο οποίος βρισκόταν στην Ελλάδα.

Όσον αφορά στον τρόπο με τον οποίο ξεκίνησε η σχέση της με τον Κύπριο παίκτη η ίδια σημείωσε: «Τον Μάριο δεν τον γνώριζα από πριν, τον γνώρισα στα γραφεία της παραγωγής. Στη ζωή κάποια πράγματα σου έρχονται απρόσμενα, δεν το περιμένεις και έρχεται ξαφνικά. Έτσι συνέβη με τον Μάριο. Δεν μπορώ να πω παραπάνω… απλά έτυχε να συμβεί σε ένα παιχνίδι επιβίωσης, όπου δεν υπάρχουν τηλεφωνικές γραμμές ή δίκτυα επικοινωνίας, ώστε να ξεκαθαριστούν κάποια πράγματα έξω».

Μιλώντας για τον Μάριο Πριάμο και τις κρυφές συναντήσεις, ανέφερε: «Ο Μάριος είναι ένα απίστευτα καλό παιδί με τρομερή ενέργεια και αρχές. Τον θαυμάζω. Οι συναντήσεις μας δεν ήταν και τόσο κρυφές. Η ομάδα ήξερε πού πηγαίναμε με τη Μαριαλένα και μάλιστα μετά ήταν οκ με αυτό».

Για τη στιγμή που η κάμερα τους κατέγραψε να ανταλλάσσουν τρυφερά φιλιά: «Το καταλάβαμε και οι τέσσερις από το drone. Ανταλλάξαμε τρυφερά φιλιά αλλά οκ. Ήταν μέσα από drone. Δεν ήταν κάτι που θέλαμε να προβάλλουμε προς τα έξω. Γι’ αυτό και στο συμβούλιο είπα ότι “ναι συνέβη, βρεθήκαμε, έχω ιδιαίτερη συμπάθεια με τον Μάριο”».

H πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης είπε για τον Κύπριο παίκτη και τον απρόσμενο έρωτα που βίωσε μαζί του στον εξωτικό Άγιο Δομίνικο: «Αναφέρθηκα στο ότι η "αγάπη δεν έχει όρια", γιατί σου έρχεται εκεί που δεν το περιμένεις. Την αγάπη δεν τη ψάχνεις, σε βρίσκει. Το χαρακτήρισα λοιπόν πράξη αγάπης και όχι στρατηγικής».

Όσον αφορά στην Ελευθερία Ελευθερίου, η οποία υπήρξε η σύντροφος του Μάριου Πριάμου Ιωαννίδη: «Δεν το ξέρω αυτό για την Ελευθερία Ελευθερίου και δεν με αφορά κιόλας αν είχε σχέση έξω. Δεν μου το είχε πει ποτέ και πρώτη φορά το ακούω αυτό. Την Ελευθερία τη γνωρίζω προσωπικά. Όχι ότι θα μου έλεγε “να η καινούρια μου σχέση ή κάνω κάτι με κάποιον”. Αλλά όπως σου είπα, ό,τι κι αν πούμε… Ας μην μπούμε σε κουτσομπολιά. Η ουσία είναι μία: στη ζωή δεν μπορείς να προβλέψεις πράγματα και τα συναισθήματα δεν ελέγχονται. Κάποιοι άνθρωποι σίγουρα πληγώνονται, κάτι χάνεις, κάτι κερδίζεις. Απλά σίγουρα δεν έγινε με καμία κακή πρόθεση. Ο στόχος μου στο Survivor All Star ήταν να ολοκληρώσω τον κύκλο μου. Χτυπήθηκα όχι στον στίβο μάχης αλλά στον στίβο της αγάπης. Σε καμία περίπτωση δεν θα το άλλαζα αυτό. Δεν σου χτυπάει η αγάπη την πόρτα κάθε τρεις και λίγο» είπε η Καρολίνα Καλύβα.

Δείτε επίσης