Media

Γιώργος Λιανός για Survivor: «Η παραγωγή είδε παίκτη να προσπαθεί να κλέψει φαγητό»

«Θα σας πω όταν τελειώσει ποιος ήταν» ανέφερε ο παρουσιαστής

Γιώργος Λιανός για Survivor: «Η παραγωγή είδε παίκτη να προσπαθεί να κλέψει φαγητό»
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Ένα σοβαρό και ακραίο περιστατικό που συνέβη στο Survivor All Star αποκάλυψε ο Γιώργος Λιανός σε συνέντευξή του σε ραδιοφωνική εκπομπή.

Ο παρουσιαστής του ριάλιτι επιβίωσης μίλησε στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου στον Sfera 102.2 κι έκανε μια αποκάλυψη για κάποιον από τους παίκτες. Οι δηλώσεις του προβλήθηκαν στην εκπομπή «Super Κατερίνα».

«Την Κυριακή μπαίνει ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος. Η Ειρήνη Παπαδοπούλου έκανε ένα post κι αυτή, αλλά δεν ξέρω κάτι. Το κάστινγκ θα κλείσει σε λίγες ημέρες, γιατί θέλουν να βάλουν όλο τον κόσμο μέσα όσο πιο γρήγορα γίνεται, για να μην υπάρχει το στοιχείο της αδικίας, αυτό που μπαίνουν κάποιοι μετά από 3-4 μήνες και οι υπόλοιποι έχουν φάει όλο το παλούκι», είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιανός.

Όσο για τον Άρη Σοϊλέδη και το αν τελικά, θα μπει στο Survivor, δήλωσε: «Δεν ξέρω τι έχει γίνει με τον Άρη. Αν έχει ή δεν έχει δεχτεί πρόταση».

Στη συνέχεια, εξήγησε πως φέτος οι παίκτες είναι πιο δύσκολοι από άλλες χρονιές, αφού έχουν μάθει να επιβιώνουν. «Είναι λίγο δύσκολοι οι παίκτες τώρα. Ξέρουν τα κατατόπια, ξέρουν πώς να κλέψουν. Είμαστε συνέχεια "μη, μη, μη". Είναι δύσκολα διαχειρίσιμοι, αλλά το καταλαβαίνουν ότι πρέπει να συμμορφωθούν με τους κανόντες. Κι εμείς ξέρουμε ότι θα προσπαθήσουν να κάνουν τα πάντα, οπότε είμαστε προσεκτικοί, κλειδώνουμε πράγματα», εξήγησε ο Γιώργος Λιανός.

Τέλος, αποκάλυψε το τρικ που σκέφτηκε ένας παίκτης για να κλέψει φαγητό: «Η παραγωγή στα καταλύματά της έχει βρει παίκτη κάτω από τα σανίδια να προσπαθεί να κλέψει φαγητό. Θα σας πω όταν τελειώσει ποιος ήταν».

Δείτε επίσης