Media

«Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη»: Επιστρέφει την Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου στο Mega

Νέες απολαυστικές περιπέτειες και ξεκαρδιστικές παρεξηγήσεις στην κωμική σειρά των Ρέππα - Παπαθανασίου, την Παρασκευή στις 22:40 στο Mega

«Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη»: Επιστρέφει την Παρασκευή  3 Φεβρουαρίου
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Ένας νέος έρωτας που διχάζει, μία ήρεμη οικογενειακή ζωή που αναζητά την αναζωπύρωση του χαμένου πάθους, ένας μπαμπάς που αρνείται να συνειδητοποιήσει ότι η κόρη του μεγαλώνει, είναι μερικά από τα ζητήματα που θα απασχολήσουν τους κεντρικούς ήρωες.

Τι θα δούμε την Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου, στις 22.40:

Μαίρη (Νίκη Λάμη): Νιώθει πολύ όμορφα με τον 22χρονο Βύρωνα, αλλά στο μυαλό της περνάει όλο και πιο συχνά ο γοητευτικός πενηντάρης Παύλος (Κρατερός Κατσούλης). Αλλο ένα μεγάλο ερωτικό δίλημμα ξεκινά για τη Μαίρη.

Μαίρη (Βάσω Λασκαράκη): Προκειμένου να αναζωογονήσει την ερωτική της ζωή με τον Γιώργο, αποφασίζει να τον κάνει να ζηλέψει, μήπως και με αυτόν τον τρόπο αναζωπυρώσει το χαμένο πάθος.

Μαίρη (Κατερίνα Ζαρίφη): Έχει να αντιμετωπίσει για ακόμα μία φορά τις εκρήξεις του άντρα της. Ο Κώστας, ο οποίος νομίζει ότι η μονάκριβη κορούλα του είναι ακόμη τεσσάρων ετών, πανικοβάλλεται όταν του μπαίνει η ιδέα ότι η Κωνσταντίνα φλερτάρει με έναν συμμαθητή της.

Δείτε επίσης