Media

«Τρία μίλια»: Ο Ευθύμης σώζει την Μάνια από αυτοκινητιστικό ατύχημα

Νέο επεισόδιο σήμερα στις 17:30 στο Star

«Τρία μίλια»: Ο Ευθύμης σώζει την Μάνια από αυτοκινητιστικό ατύχημα
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Ο Ευθύμης περνά ευτυχισμένες στιγμές με τη Μάνια, το σχέδιο θανάτου της Ματίνας εναντίον του έχει ήδη πάρει το δρόμο της εκτέλεσης και η Μάνια θα είναι η πρώτη που θα κινδυνεύσει...

Τι θα δούμε σήμερα:

Το λιμενικό σταματάει τις έρευνες για την ανεύρεση του Στέφανου και ο Γεράσιμος με την Κάτια χάνουν τις ελπίδες τους. Η Φωτεινή προσπαθεί να στηρίξει τον Μιχάλη και να τον βοηθήσει να αναρρώσει. Στο μεταξύ, ο Στέφανος έχει καταλήξει τραυματισμένος στο σπίτι της Ανθής, μιας νεαρής νοσοκόμας, που τον περιθάλπει. Η Ελένη υποψιάζεται πως ο Χάρης θα της κάνει πρόταση γάμου και προσπαθεί να τον αποφύγει.

Ο Ευθύμης σώζει τη Μάνια από ένα αυτοκίνητο. που παραλίγο να τη χτυπήσει και υποπτεύεται πως αυτό δεν ήταν ατύχημα. Ο Νικόλας, με αφορμή την εξαφάνιση του Στέφανου, προσπαθεί να συμφιλιωθεί με τον Γεράσιμο, αλλά εκείνος παραμένει τυπικός απέναντί του. Η Δέσποινα αποφασίζει, τελικά, τι θα κάνει με το θέμα του διαζυγίου.

Ο Τίμος βοηθάει τον Ευθύμη στην έρευνά του και κάνει μια απρόσμενη ανακάλυψη, που θα τους οδηγήσει στην πραγματική ταυτότητα του προσώπου που κρύβεται πίσω από το «Μάτι».

Δείτε επίσης