Media

Survivor: Με λυγμούς ξεσπούν οι Τούρκοι όταν μαθαίνουν για τους φονικούς σεισμούς

Ο Ατζούν Ιλίτζαλι ανακοινώνει στους παίκτες του τουρκικού Survivor τι έχει συμβεί στη χώρα τους κι εκείνοι ξεσπούν σε κλάματα

Survivor: Με λυγμούς ξεσπούν οι Τούρκοι όταν μαθαίνουν για τους φονικούς σεισμούς
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Κι ενώ όλος ο πλανήτης έχει σοκαριστεί με τον καταστροφικό σεισμό που έπληξε την Τουρκία και είχε ως αποτέλεσμα περισσότεροι από 46.000 άνθρωποι να χάσουν τη ζωή τους, κάποιοι δεν έχουν ιδέα για το τι έχει συμβεί.

Οι παίκτες του τουρκικού Survivor, που δεν έχουν καμία επικοινωνία με τον έξω κόσμο, μέχρι χθες δεν είχαν ιδέα για την τραγωδία που ζουν οι συμπολίτες τους.

Στο χθεσινό επεισόδιο, ο Ατζούν Ιλίτζαλι έκανε την ανακοίνωση στο συμβούλιο του νησιού και τόσο οι Μπλε όσο και οι Κόκκινοι σοκαρίστηκαν.

«Έγινε ένας πολύ μεγάλος σεισμός στη χώρα μας με επίκεντρο το Καχραμάνμαράς. Μιλήσαμε με τις οικογένειές σας. Δεν υπάρχουν απώλειες ζωής μεταξύ των στενών συγγενών σας. Ωστόσο, βρισκόμαστε σε μια πολύ δύσκολη κατάσταση ως χώρα», είπε αρχικά ο παραγωγός του ριάλιτι, με τους παίκτες να συγκλονίζονται και να ξεσπούν σε κλάματα.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Κάνουμε ένα διάλειμμα από τα γυρίσματα. Θα σας πάμε σπίτι σας. Προσπαθούμε να βοηθήσουμε την περιοχή που έχει πληγεί από το σεισμό, όσο μπορούμε. Διανύουμε μια δύσκολη περίοδο. Δε θέλω να μιλήσω πολύ. Μπορείτε να μιλήσετε με τους συγγενείς σας. Είθε ο θεός να μας βοηθήσει ως έθνος».

Δείτε επίσης