Media

«Σασμός»:Ένα απρόσμενο γεγονός αποτρέπει την Τζένη ν’ αποκαλύψει την εγκυμοσύνη της

Σήμερα στις 9 το βράδυ στον Alpha

«Σασμός»:Ένα απρόσμενο γεγονός αποτρέπει την Τζένη ν’ αποκαλύψει την εγκυμοσύνη της
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Νέες συγκρούσεις έρχονται στο αποψινό επεισόδιο της σειράς του Alpha με τον Μαθιό, τον Αστέρη, την Καλλιόπη και την Αργυρώ να ζουν ο καθένας το δράμα του.

Ο Μαθιός κρύβεται, για να μη συλληφθεί για τον φόνο του Πάνου. Ο Αστέρης σπεύδει να τον βοηθήσει, ενώ η Καλλιόπη κι η Βασιλική αγωνιούν. Παράλληλα ο Λευτέρης ταράζεται με την προειδοποίηση της Αιμιλίας, ενώ την ίδια στιγμή, ο Ευθύμης φαίνεται να έχει κάποιο δόλιο σχέδιο.

Η σχέση της Αργυρώς με την Άσπα εντείνεται λόγω του Αστέρη και ο Μύρος κάνει μια απροσδόκητη πρόταση στην Άσπα που το σκέφτεται.

Η Μαρίνα με τον Αντώνη ανακοινώνουν τα νέα στην οικογένεια μέσα σε κλίμα χαράς. Κι ενώ η Τζένη είναι έτοιμη να πει στον Νικηφόρο την αλήθεια για την εγκυμοσύνη, η απόφασή της ανατρέπεται για άλλη μια φορά.

Νέο πρόσωπο

Ένα νέο μυστηριώδες πρόσωπο που θ ' αναστατώσει τη ζωή του Λευτέρη εντάσσεται στο καστ της σειράς. Πρόκειται για την Έλενα που την ενσαρκώνει η ηθοποιός Ελπίδα Νικολάου και είναι η πρώην αρραβωνιαστικιά του Λευτέρη, η οποία τον απάτησε με τον καλύτερό του φίλο λίγες μέρες πριν παντρευτούν. Η Έλενα γνωρίζει την πραγματική του ταυτότητα και τον εκβιάζει γιατί, όταν τον βλέπει με τη Θοδώρα, φουντώνει και πάλι ο έρωτάς της γι' αυτόν και μπαίνει στη διαδικασία να τον διεκδικήσει.

Δείτε επίσης