Media

Σαρώνει στο πέρασμά του το Maestro σ' όλο τον κόσμο

Διθυραμβικά τα σχόλια στο Twitter για τη σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη - Έχει συγκεντρώσει περισσότερα από 5.000 ratings στο IMDb

Σαρώνει στο πέρασμά του το Maestro σ' όλο τον κόσμο
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Η σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη Maestro ξεκίνησε στις 17 Μαρτίου 2023 το ταξίδι στης σ' όλο τον κόσμο μέσω της πλατφόρμας Netflix και κατάφερε από την πρώτη κιόλας εβδομάδα προβολής να βρεθεί μέσα στην πρώτη δεκάδα της λίστας με τις προτιμήσεις των τηλεθεατών, σύμφωνα με τα στατιστικά του Flixpatrol.

Πρόκειται για τον ιστότοπο που παρέχει αξιολογήσεις και στατιστικά στοιχεία σε πραγματικό χρόνο για ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές σε δημοφιλείς πλατφόρμες streaming, όπως το Netflix, το Amazon Prime Video και το Disney+.

Επίσης, αυτή τη στιγμή το Maestro έχει συγκεντρώσει πάνω από 5.000 ratings στο IMDb, με τη βαθμολογία του να διαμορφώνεται στο 8,4, ενώ λαμβάνει και πολλά θετικά σχόλια.

Οι χρήστες στο Twitter λατρεύουν την πλοκή και το σενάριό της, τις ερμηνείες των ηθοποιών, ενώ θραύση κάνει και το τραγούδι της Χαρούλας Αλεξίου, «Προσευχή».

«Είμαι ερωτευμένη με τη μουσική, τη φωτογραφία και την αφήγησή του», «Μόλις ξεκίνησα το Maestro in Blue και ήδη θέλω να μετακομίσω σε ένα ελληνικό νησί», «Πηγαίνετε όλοι να δείτε την πρώτη ελληνική σειρά στο Netflix, Maestro in Blue», είναι μερικά μόνο από τα σχόλια.

Δείτε επίσης