Media

Survivor All Star: Οι Κόκκινοι κέρδισαν την ασυλία

Η ομάδα των Μπλε θα ψηφίσει έναν ακόμα υποψήφιο προς αποχώρηση στο συμβούλιο του νησιού

Survivor All Star: Οι Κόκκινοι κέρδισαν την ασυλία
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Μία ακόμα ασυλία κατάφερε να κερδίσει η κόκκινη ομάδα στο αποψινό επεισόδιο του «Survivor All Star» καθώς τον τελευταίο και καθοριστικό πόντο της νίκης έφερε ο Ηλίας Μπόγδανος αγωνιζόμενος εναντίον του Νίκου Μπάρτζη.

Στον απόηχο των χθεσινών γεγονότων που έφεραν σε δύσκολη θέση τη μπλε ομάδα. Οι παραβάσεις που διέπραξαν ο Γιωρίκας Πιλίδης με τη χρήση κινητού τηλεφώνου από τη μια μεριά και ο Ηλίας Γκότσης με την προμήθεια τροφίμων από την άλλη, προκάλεσαν την παραδειγματική τιμωρία τους από την παραγωγή του ριάλιτι επιβίωσης. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα οι μπλε να στερηθούν από δύο παίκτες και να υστερούν απέναντι στους κόκκινους. Ουσιαστικά, οι κόκκινοι από το πρώτο race πήραν το προβάδισμα, πράγμα που διατήρησαν μέχρι το τέλος του αγώνα ασυλίας.

Έτσι, το αγώνισμα έληξε με 10-8, με τους παίκτες των «Κόκκινων» να φέρνουν σε δύσκολη θέση τους «Μπλε» αφού θα πρέπει να προχωρήσουν σε ψηφοφορία στο συμβούλιο του νησιού, για να βγάλουν και τέταρτο υποψήφιο παίκτη προς αποχώρηση. Μέχρι στιγμής φαίνεται πως η Ελευθερία Ελευθερίου, ο Σπύρος Μαρτίκας και ο Νικόλας Αγόρου θα παλέψουν για την παραμονή τους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ατύχημα είχε ο Τάκης Καραγκούνιας, κατά τη διάρκεια του αποψινού αγωνίσματος στο Survivor All Star καθώς χτύπησε άσχημα το χέρι του, ενώ αγωνιζόταν εναντίον του Σπύρου Μαρτίκα. Ο Γιώργος Λιανός σταμάτησε την αναμέτρηση, προκειμένου να δει τον παίκτη κάποιος από την παραγωγή. Όπως φάνηκε στο σχετικό πλάνο το βαρέλι έπιασε το χέρι του Τάκη Καραγκούνιας, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί.
«Πονάω πολύ» ακούστηκε να φωνάζει πεσμένος στο έδαφος.

Ωστόσο, δεν δέχτηκε να μείνει στον πάγκο και δήλωσε πως θέλει να συμμετέχει και στις επόμενες αναμετρήσεις. Τελικά όμως ο συγκεκριμένος αγώνας συνεχίστηκε με τον Ηλία Μπόγδανο να καταλαμβάνει τη θέση του τραυματισμένου συμπαίκτη του.

Σκληρά σχόλια κατά Γκότση

Η αποβολή του Ηλία Γκότση και οι αποκαλύψεις ότι προμηθευόταν κρυφά φαγητό είχε ως αποτέλεσμα να δεχτεί την σκληρή κριτικά και τα ειρωνικά σχόλια τόσο των συμπαικτών όσο και των αντιπάλων του. Οι -πρώην- συμπαίκτες του στην μπλε ομάδα στράφηκαν εναντίον του, με τον Σπύρο Μαρτίκα και τον Γιώργο Ασημακόπουλο να πρωταγωνιστούν στις επικρίσεις και τα σχόλια εις βάρος του.

«Γκότση μου, νικητή του Survivor 2018, ηγέτη της Μπλε ομάδας. Νικούσες κι ήσουν φαγωμένος; Ε; Γιατί εμένα έβγαζες υποψήφιο κάθε εβδομάδα και βγήκα πέντε φορές στον τάκο εξαιτίας σου. Με είχες κάνει να νιώθω ψυχολογικά χάλια. Δεν ήθελες να δέσουμε σαν ομάδα κι εσύ να είσαι ο άρχοντας της παραλίας, ο βασιλιάς της μπλε ομάδας» είπε από την πλευρά του ο Ασημακόπουλος.
Μάλιστα, δεν παρέλειψε να «δώσει... φιλάκια» στον πρώην παίκτη!

Από την κόκκινη ομάδα εξαιρετικά αιχμηρός ήταν ο Μαρτίκας που δεν έκρυψε την οργή και την δυσφορία του για τις αποκαλύψεις για τον τρόπο που συμμετείχε στο παιχνίδι. «Γκότση μου, νικητή του Survivor, ηγέτη της Μπλε ομάδας, έπαιζες φαγωμένος κι επιδεικτικά έδειχνες στον κόσμο ταπεινά. Ταπεινά για την νίκη σου απέναντί μου και φαγωμένος; Τολμούσες να παίξεις με δυνατότερους παίκτες στα δεδομένα που είχες δημιουργήσει για να τρως; Απάτη; Άνθρακας ο θησαυρός είσαι Γκότση μου. Γκότση μου διέπραξες μία σοβαρή απάτη, αλλά δεν βασίζεται η απάτη στην ευφυϊα του απατεώνα, στηρίζεται περισσότερο στην ευπιστία του θύματος και τα θύματα ήταν οι συμπαίκτες σου κι εμείς στην τότε Κόκκινη ομάδα. Διέπραξες μια τραγική απάτη σε ένα παιχνίδι που επιδίωκες να είσαι ίσως κι ένα από τα φαβορί του τίτλου του All Star με ένα μεγάλο χρηματικό έπαθλο κι εξαπατώντας κάθε κανόνα του Survivor» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Δείτε επίσης