Media

My Style Rocks με την Κατερίνα Καραβάτου: Χορταστικό σε στυλ και διάρκεια!

Από σήμερα και κάθε μέρα στις 17.00 στον ΣΚΑΪ

My Style Rocks
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Μεγαλύτερη διάρκεια αποκτά από σήμερα το My Style Rocks που με 10 πλέον διαγωνιζόμενες πλημμυρίζει τις οθόνες μας με fashion διάθεση!

Ο νέος κύκλος εμφανίσεων φέρνει και πάλι κοντά μας την Ειρήνη Παπαβασιλείου και τη Σελένη Φωτιάδη που επιστρέφουν στο διαγωνισμό μετά από την απουσία τους για λόγους υγείας. Για τον ίδιο λόγο χθες δεν πραγματοποιήθηκε η αποχώρηση από το χθεσινό Gala ωστόσο οι τρεις κοπέλες με τη χαμηλότερη βαθμολογία, η Πόπη Παγούδη, η Ευτυχία Γαντά και η Ειρήνη Παπαβασιλείου έχουν ένα πέναλτι -3 βαθμών για το επόμενο Gala.

Συνολικά δέκα διαγωνιζόμενες του My Style Rocks θα πρέπει να βαθμολογήσουν σήμερα ο Δημήτρης Σκουλός, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και ο Στέλιος Κουδουνάρης οι οποίοι θα αντικρύσουν ορισμένα πολύ μπερδεμένα concept.

Ποια διαγωνιζόμενη αποφάσισε να συνδυάσει σε ένα concept, baby shower, αποκάλυψη φύλου και πρόταση γάμου; Από ποια fashionista η κριτική επιτροπή ζητά να παρουσιάζει looks που να μπορούν στα αλήθεια να φορεθούν; Πώς θα είναι η επιστροφή της Σελένης και της Ειρήνης Π. στο διαγωνισμό;

Δείτε επίσης