Media

J2US: Το πρώτο secret ζευγάρι και γκεστ σταρ ο Μάκης Χριστοδουλόπουλος!

Δείτε απόψε στις 20.00 στον Alpha

J2US
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

O Νίκος Κοκλώνης αποκαλύπτει το πρώτο secret ζευγάρι και υποδέχεται στο J2US τον Μάκη Χριστοδουλόπουλο!

Τα Σαββατόβραδα παίζει... πάρτι στο Just The 2 Of Us, το μεγαλύτερο live πάρτι της ελληνικής τηλεόρασης, με τα ζευγάρια να δοκιμάζονται κάθε φορά σε νέες μουσικές προκλήσεις και τον Νίκο Κοκλώνη να υποδέχεται αγαπημένους καλλιτέχνες που με τα τραγούδια τους ξεσηκώνουν τους τηλεθεατές και το κοινό στο πλατό.

Αυτό το Σάββατο, όμως, θα είναι ακόμα πιο ανατρεπτικό, αφού στο 10ο live θα έχουμε την είσοδο του πρώτου secret ζευγαριού, όπως ανακοίνωσε ο παρουσιαστής το περασμένο Σάββατο. Τα secret ζευγάρια είναι μια νέα, πολυαναμενόμενη προσθήκη στο J2US, που θα δούμε για πρώτη φορά σε αυτόν τον κύκλο του σόου.

Για πρώτη φορά θα βρεθεί στη σκηνή του J2US και ένας μεγάλος λαϊκός τραγουδιστής, ο μοναδικός Μάκης Χριστοδουλόπουλος, για να απογειώσει τη διασκέδαση. Καλεσμένοι του Νίκου Κοκλώνη στο live θα είναι και δύο αγαπημένοι τραγουδιστές, που έχουν περάσει από το J2US σε ρόλο coach και αυτή τη φορά θα ενώσουν μουσικά τις δυνάμεις τους σε ένα ξεχωριστό performance: Ο Αναστάσιος Ράμμος και ο Στέφανος Πιτσίνιαγκας.

Δείτε επίσης