Media

Survivor Spoiler: Άλλοι για Νέα Υόρκη κι ένας για την Ελλάδα

Μεγάλη ανατροπή έρχεται στο αποψινό επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης - Δείτε ποιος παίκτης αποχωρεί

Survivor All Star
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Με εντάσεις ξεκινά ο αγώνας στο στίβο μάχης στο αποψινό επεισόδιο του Survivor All Star που προβάλλεται στις 21:00 μέσα από την συχνότητα ΣΚΑΪ.

Οι παίκτες των δύο ομάδων θα παλέψουν για τη νίκη στο αποψινό αγώνισμα, διεκδικώντας ένα ταξίδι στη Νέα Υόρκη, λίγο πριν την αποχώρηση της εβδομάδας.

Μετά την απίστευτη κόντρα ανάμεσα στον Νίκο Μπάρτζη και τον Τάκη Καραγκούνια, στο επίκεντρο της έντασης βρέθηκαν το βράδυ της Τετάρτης ο Τάκης Καραγκούνιας και ο Γιώργος Ασημακόπουλος.

Οι δύο παίκτες αντάλλαξαν βαριές κατηγορίες, πριν αλλά και κατά τη διάρκεια του αγώνα ασυλίας. Στην συνέχεια ο Ασημακόπουλος αποχώρησε μαζί με τους υπόλοιπους παίκτες των Μπλε από τον πάγκο, κατηγορώντας τον Τάκη για αντιαθλητικό παιχνίδι.

Λίγο αργότερα, ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε την αποβολή του Τάκη Καραγκούνια από τον αγώνα ασυλίας, τον οποίο τελικά κέρδισαν οι Κόκκινοι.

Survivor: Τέσσερις υποψήφιοι, μία αποχώρηση

Αυτή την εβδομάδα στον "τάκο" βγήκαν τέσσερις υποψήφιοι παίκτες προς αποχώρηση. Πρώτος αναδείχθηκε ο Σπύρος Μαρτίκας και ακολούθησαν ο Γιώργος Ασημακόπουλος, ο Νίκος Μπάρτζης και ο Ηλίας Μπόγδανος.

Survivor Spoiler: Ποια ομάδα κερδίζει το ταξίδι στη Νέα Υόρκη

Ο αγώνας επάθλου θα φέρει μεγάλες συγκρούσεις ανάμεσα στους παίκτες. Οι δύο ομάδες είναι πανέτοιμες και μάχιμες για να κατακτήσουν το ταξίδι στη Νέα Υόρκη και θα δώσουν ό,τι δυνάμεις έχουν στον στίβο μάχης.

Σύμφωνα με τα Spoiler που κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες, η ομάδα που κερδίζει το μεγάλο αυτό έπαθλο είναι η Κόκκινη.

Survivor Spoiler: Αυτός ο παίκτης αποχωρεί απόψε

Ακόμη ένα μεγάλο φαβορί φαίνεται πως παίρνει τον δρόμο της επιστροφής και αποχαιρετά οριστικά το Survivor All Star και τον Άγιο Δομίνικο.

Σύμφωνα με όσα έχουν διαρρεύσει, ο παίκτης που θα αποχωρήσει απόψε είναι ο Σπύρος Μαρτίκας, ένας έντονος χαρακτήρας που δημιούργησε αρκετούς τσακωμούς κατά τη διάρκεια της παραμονής του στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Δείτε το trailer της Πέμπτης (25/5)

Δείτε επίσης