Media

Γεύσεις που αγαπάμε με τον Έινσλι: Μια νέα σειρά ντοκιμαντέρ σε Α΄ μετάδοση

Από τη Δευτέρα 29 Μαΐου έως και την Παρασκευή 2 Ιουνίου 2023, στις 11:00 στην ΕΡΤ2

Γεύσεις που αγαπάμε με τον Έινσλι
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Ανακαλύψτε εκ νέου τη μαγειρική, παρακολουθώντας στην ΕΡΤ2 τη νέα εξαιρετική σειρά ντοκιμαντέρ Γεύσεις που αγαπάμε με τον Έινσλι («Ainsley’s Food We Love»), παραγωγής Αγγλίας 2020.

Ειδικότερα, οι τηλεθεατές θα απολαύσουν - σε Α΄ τηλεοπτική μετάδοση - τα πέντε πρώτα επεισόδια του πρώτου κύκλου της νέας σειράς, από τη Δευτέρα 29 Μαΐου 2023 έως και την Παρασκευή 2 Ιουνίου 2023, στις 11:00.

Σ’ αυτή τη γαστρονομική σειρά ντοκιμαντέρ ο Έινσλι Χάριοτ, ένας από τους καλύτερους σεφ της Βρετανίας, σερβίρει με τους διάσημους φίλους του τα αγαπημένα μας πιάτα, με συνοδευτικά το χιούμορ και την ψυχαγωγία!

Διάφοροι καλεσμένοι – συμπεριλαμβανομένων περφόρμερ, μουσικών και σεφ – είτε συναντούν τον Έινσλι στην κουζίνα του, είτε μαγειρεύουν μαζί του από μακριά απολαμβάνοντας την εμπειρία του ταξιδιού και δημιουργώντας νέες και εύγεστες μαγειρικές αναμνήσεις.

Από ρετρό συνταγές και κλασικά φαγητά για τη λιγούρα μέχρι απογευματινά γεύματα, σνακ για την παμπ και παγκόσμια κουζίνα: όλα αποτελούν ένα μάθημα νοστιμιάς!

ερτ2, σειρα ντοκιμαντερ, γευσεισ που αγαπαμε με τον εινσλι,

Στο πρώτο επεισόδιο με τίτλο «Διακοπές», ο Έινσλι αρχίζει τη μαγειρική του αναδρομή στο παρελθόν με πιάτα και συνταγές που τιμούν τις διακοπές.
Αρχίζει με απολαυστικά, πικάντικα λιγκουίνι με θαλασσινά, τσίλι και ντοματίνια.
Μετά τον συναντά η Άλισον Χάμοντ, η οποία μαγειρεύει αρνί με κους κους, πιάτο εμπνευσμένο από την Τυνησία.
Ο καλός του φίλος, ο Άλντο Ζίλι, δίνει μάθημα μαγειρικής φτιάχνοντας τραγανιστά καλαμάρια με τσίλι και μαϊντανό.
Έπειτα, ο Έινσλι μάς μεταφέρει στα νησιά της Ελλάδας, φτιάχνοντας σουβλάκι και τελειώνει με ένα ιταλικό τιραμισού!

Δείτε επίσης