Media

Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη: Μια πρώην σύζυγος έξαλλη με τη νέα ερωμένη

Νέο επεισόδιο απόψε στις 22:40 στο Mega

Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Η κωμωδία είναι γυναικεία υπόθεση και η πάντα ανατρεπτική καθημερινότητα των τριών ηρωίδων στη σειρά «Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη» το αποδεικνύει περίτρανα.

Την Παρασκευή 26 Μαΐου στις 22:40, η κωμική σειρά του MEGA με την υπογραφή των Μιχάλη Ρέππα - Θανάση Παπαθανασίου, έρχεται με νέες ξεκαρδιστικές περιπέτειες.

Μία μάνα και μία κόρη με σοβαρό πρόβλημα επικοινωνίας. Μία πρώην σύζυγος έξαλλη με τη νέα ερωμένη. Δύο παιδιά που προσπαθούν να βγάλουν άκρη για τη μάχη των δύο φύλων μέσα από την παραπληροφόρηση της μητέρας τους.

Τι θα δούμε την Παρασκευή 26 Μαΐου στις 22:40:

Μαίρη (Νίκη Λάμη): δεν μπορεί να καταλάβει γιατί η μητέρα της έχει αλλάξει τόσο πολύ και έχει γίνει τόσο ευγενική και γλυκιά μαζί της.

Μαίρη (Βάσω Λασκαράκη): μαθαίνει ότι η μητέρα της έχει πλευρίσει την νεαρή ερωμένη του μπαμπά της. Σίγουρα η Ζορζέτα έχει κάτι πολύ παράξενο στο μυαλό της.

Μαίρη (Κατερίνα Ζαρίφη): προσπαθεί να δημιουργήσει αμφιβολίες στον γιο της για την κοπέλα του αλλά και για όλο το γυναικείο φύλλο. Την ίδια στιγμή προσπαθεί να διαβάλει και το αντρικό φύλλο στην κόρη της.

Δείτε επίσης