Media

«Ζήσε αλλιώς»: Σε τι διαφέρει η αλωπεκία από την τριχόπτωση;

Σήμερα στις 4 το απόγευμα στον ΑΝΤ1

Ζήσε αλλιώς
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Η Σοφία Αλιμπέρτη, ο Κωνσταντίνος Δέδες και ο Κωνσταντίνος Ξένος, μας προσκαλούν και μας βοηθούν να μάθουμε να ζούμε καλύτερα, μέσα από την εκπομπή του ΑΝΤ1 «Ζήσε αλλιώς».

Όλα όσα θα δούμε σήμερα, Παρασκευή 26 Μαϊου, στις 16:00

Σε τι διαφέρει η αλωπεκία από την τριχόπτωση; Η δερματολόγος - αφροδισιολόγος Κατερίνα Λαμπρινοπούλου εξηγεί τις διαφορές και το μοντέλο, Χαρά Παππά, αναφέρεται στη δική της περιπέτεια με την αλωπεκία και στην κληρονομικότητα που υπάρχει από γενιά σε γενιά στην οικογένειά της.

Γιατί χρειάζεται ένας επαγγελματίας υγείας να έχει ενσυναίσθηση; Ο ψυχολόγος Βασίλης Κιοσσές επισημαίνει τη σημαντικότητα που έχει η ενσυναίσθηση στον τομέα της ιατρικής καθώς και τα οφέλη του ασθενή που έχει απέναντί του έναν γιατρό, ο οποίος μπορεί να «μπει» στη θέση του.

Η συχνοουρία είναι σημάδι ακράτειας; Ο μαιευτήρας - γυναικολόγος & ουρογυναικολόγος Αλέξανδρος Δέρπαπας, εξηγεί όσα πρέπει να ξέρουμε για τη γυναικεία ακράτεια καθώς και πώς γίνεται η σωστή διάγνωσή της.

Πώς θα γλιτώσουμε θερμίδες στην ταβέρνα; Ο Κωνσταντίνος Ξένος προτείνει έξυπνους τρόπους για να «κλέψουμε» σε θερμίδες, χωρίς απαραίτητα να «κλέψουμε» σε απόλαυση.

Ποιοι είναι οι κίνδυνοι που μπορεί να κρύβει το solarium; Η δερματολόγος - αφροδισιολόγος Λία Παπακωνσταντίνου, αποκαλύπτει τι πρέπει να προσέχουμε και από ποιους πρέπει να αποφεύγεται η χρήση του.

Δείτε επίσης