Media

«O Παράδεισος των Κυριών»: Πέντε τραγικές σκηνές και ανατροπές στο μεγάλο φινάλε

Στις 16 Ιουνίου «ρίχνει αυλαία» Ο «Παράδεισος των Κυριών» με σχεδόν... μηδαμινές χαρούμενες εξελίξεις - Διαβάστε το spoiler

O Παράδεισος των Κυριών,
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Πολλές ανατροπές και σχεδόν... ανύπαρκτες χαρούμενες εξελίξεις επιφυλάσσει για τους τηλεθεατές «Ο Παράδεισος των Κυριών» την Παρασκευή 16 Ιουνίου, ημέρα κατά την οποία «ρίχνει αυλαία».

Οι αποκαλύψεις που έρχονται διαλύουν στην κυριολεξία τον Χριστόφορο αλλά και την Αμαλία. Ο θάνατος του Χρηστίδη, λυτρωτικός για τη Μιράντα αλλά και μοιραίος για την εγκυμοσύνη της.

Ας δούμε όμως ποιο είναι το τραγικό τους φινάλε για φέτος...

Η Αμαλία μαθαίνει ότι η Μιράντα είναι η μητέρα της

Ο Χριστόφορος δεν αντέχει να βλέπει την Αμαλία να υποφέρει και της αποκαλύπτει το μεγάλο μυστικό: «Πρέπει να μάθεις την αλήθεια για την μητέρα σου. θέλω να είσαι ψύχραιμη. Αμαλία μου. Η βιολογική σου μητέρα είναι η Μιράντα». Η κοπέλα χάνει τη γη κάτω από τα πόδια της. Παγώνει και όλοι της λένε να μην πάει να της το πει: «Μην το κάνεις αυτό. Είναι έγκυος, θα ταραχτεί πολύ, δεν κάνει να το μάθει», τη συμβουλεύει η Ματούλα. Ωστόσο η Αμαλία επιμένει: «Πρέπει, πρέπει να πάω. Όλο αυτόν τον καιρό που ήμουν κοντό της, συνέχεια έλεγε ότι θέλει να βρει το παιδί της», λέει και ο μόνος που την πιέζει να πάει να τη βρει είναι ο Άγης: «Ναι, Αμαλία, πρέπει να μάθει. Φαντάζεσαι τι θα γίνει αν μάθει μετά ότι μοιράστηκε τον ίδιο άντρα με την κόρη της;», της λέει. Έτσι η Αμαλία αποφασίζει να πάει να της αποκαλύψει την αλήθεια, όμως τελευταία στιγμή το μετανιώνει...

Ο Δονάτος σκοτώνει τον Χρηστίδη

Ο πατέρας της Μιράντας φτάνει στην Αθήνα και ζητάει από τον Γιαμαλή να τον αφήσει για λίγο μόνο με τον Χρηστίδη. Ο Δονάτος μπαίνει στο δωμάτιο, τον κοιτάζει με μίσος και του λέει: «Σου το είχα τάξει ότι θα σε σκοτώσω με τα ίδια μου τα χέρια». Με γρήγορες κινήσεις βγάζει τη ζώνη του και τον πνίγει. Οι αστυνομικοί μπαίνουν, βλέπουν τον Χρηστίδη νεκρό και συλλαμβάνουν τον Δονάτο.

Η Βικτώρια παραμένει στη φυλακή

Η Βικτώρια πιστεύει ότι θα αποφυλακιστεί. Μάλιστα την επισκέπτεται ο Χριστόφορος και της λέει: «Σύντομα θα βγεις από εδώ μέσα», όμως οι εξελίξεις είναι αρνητικές καθώς ο Χρηστίδης πριν πεθάνει έχει δώσει κατάθεση στον Γιαμαλή, όπου του αποκαλύπτει όλες τις πράξεις της Βικτώριας, από τους φόνους μέχρι το εμπόριο βρεφών. Έτσι η Βικτώρια παραμένει στη φυλακή και όπως θα δούμε θα μείνει εκεί για αρκετό καιρό.

Η Μιράντα χάνει το παιδί και παντρεύεται τον Ντίνο

Η Μιράντα υποδέχεται την αδελφή της τη Γιούλα που έρχεται για τον γόμο, η οποία της εξομολογείται: «Ο Θανάσης είχε κακοποιήσει κι εμένα». Η Μιράντα, η οποία από νωρίτερα έχει πόvoυς, δέχεται το ένα χτύπημα μετά το άλλο καθώς μαθαίνει επίσης και ότι ο πατέρας της Η σκότωσε τον Χρηστίδη κι έχει συλληφθεί. Η κοπέλα αποβάλλει και η πρώτη της σκέψη είναι να αναβάλλουν τον γάμο με τον Ντίνο αλλά τελικά μετά από πιέσεις απ' όλους ο γάμος γίνεται κανονικά.

Ο Χριστόφορος εξαφανίζεται

Σύμφωνα με το TV-23, ο Άγης αποφασισμένος να μην κρατάει μυστικά πλέον, αποκαλύπτει στον πατέρα του: «Ο Πάρης είχε βιάσει την Αμαλία». Ο Χριστόφορος μόλις το ακούει καταρρέει και παράλληλα αρχίζει να ξετυλίγει το κουβάρι της δράσης της Βικτώριας. Έτσι επισκέπτεται την Όλγα και τη ρωτάει: «Πες μου σε παρακαλώ, η Αντιγόνη ήξερε για μένα και τη Βικτώρια; Ήταν φίλη σου θα σου είχε μιλήσει, δεν μπορεί». Τότε η Όλγα του ομολογεί κάτι που του δίνει τη χαριστική βολή: «Ναι, Χριστόφορος, το ήξερε. Γι’ αυτό αυτοκτόνησε, μου τα είχε πει λίγο πριν πεθάνει». Ο Χριστόφορος κάτω από το βάρος όλων αυτών των τραγικών αποκαλύψεων δεν αντέχει και χάνεται από προσώπου γης... Κανείς δεν ξέρει πού βρίσκεται και η αγωνία της οικογένειάς του είναι μεγάλη.

Δείτε επίσης