Οικονομία

Wizz Air : Καλωσορίζει τους επιβάτες με ενισχυμένα υγειονομικά μέτρα προστασίας

Στους δύσκολους καιρούς σε όλο τον κόσμο, οι νέες συνδέσεις της Wizz βοηθούν τις οικογένειες να είναι ενωμένες

Wizz Air Michalopoulos Papadopoulou 31 01 21

Ξεκίνησε τις πτήσεις της, ο νέος εθνικός αερομεταφορέας των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, η Wizz Air Abu Dhabi, με την πρώτη πτήση της εταιρείας να προσγειώνεται στην Αθήνα.

«Η συγκεκριμένη εξέλιξη αποτελεί έναν σημαντικό σταθμό, όχι μόνο για τις επιχειρήσεις της Wizz Air Abu Dhabi, αλλά και για την πορεία της ίδιας της Wizz», είπε ο Chief Commercial Officer της εταιρίας Γιώργος Μιχαλόπουλος.

Κατά τον ίδιο : «Όχι μόνο γιορτάζουμε την πτήση εγκαινίων μιας εντελώς νέας αεροπορικής εταιρείας, αλλά επίσης ενισχύουμε τη δέσμευσή μας προς την Ελλάδα.

Στους δύσκολους καιρούς σε όλο τον κόσμο, οι νέες συνδέσεις της Wizz βοηθούν τις οικογένειες να είναι ενωμένες, δίνουν ώθηση στον τουρισμό και ενισχύουν τους οικονομικούς δεσμούς.

Ο νέος σε ηλικία, τελευταίας τεχνολογίας και περιβαλλοντικά φιλικός στόλος μας από αεροσκάφη A321neo, υποστηρίζει τις βιώσιμες και πράσινες αεροπορικές επιχειρήσεις, δίνοντας καθημερινά τη δυνατότητα για χαμηλές τιμές προς το επιβατικό κοινό.

Με τα ενισχυμένα υγειονομικά μέτρα προστασίας στις πτήσεις μας, καλωσορίζουμε τους επιβάτες μας που θα πετάξουν με τον εξαιρετικά σύγχρονο στόλο μας, και θα απολαύσουν τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες της Wizz».

Παίρνοντας τον λόγο, η διευθύντρια Επικοινωνίας του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών Ιωάννα Παπαδοπούλου, επισήμανε : «Η Wizzair είναι διαχρονικά ένας πιστός και δυναμικός συνεργάτης του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών και έχει συμβάλει σημαντικά στην ενίσχυση της διασυνδεσιμότητας της Αθήνας.

Αισθανόμαστε λοιπόν ιδιαίτερη τιμή και χαρά με αυτή τη σημαντική αναπτυξιακή ενέργεια και την “ψήφο εμπιστοσύνης” της Wizzair Abu Dhabi στην αγορά της Αθήνας, σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία για την κοινωνία, τον αεροπορικό κλάδο και τον τουρισμό.

Το γεγονός ότι η Αθήνα είναι ο πρώτος προορισμός της νέας εταιρείας από τη βάση της στο Άμπου Ντάμπι, αποτελεί μια εξαιρετική αναπτυξιακή ενέργεια και είμαστε σίγουροι ότι θα αποτελέσει μια σημαντική νέα προσθήκη στην αγορά μας, με ασφαλείς, βιώσιμες και επιτυχημένες πτήσεις, με το έξοχο προϊόν που προσφέρει η εταιρεία.

Από τη δική μας πλευρά, παραμένουμε σταθεροί στη δέσμευσή μας να είμαστε στο πλευρό του νέου αεροπορικού συνεργάτη μας και να συνεργαστούμε στενά προς την επίτευξη των αναπτυξιακών στόχων του».

Συγκεκριμένα, η Wizz Air Abu Dhabi, μια κοινοπραξία των ADQ και Wizz Air Holdings plc, ανακοίνωσε αρχικά ένα αεροπορικό δίκτυο που περιλαμβάνει τις Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Αλεξάνδρια, Κουτάισι, Λάρνακα, Οδησσό και Γιερεβάν, ενώ ακόμα περισσότεροι προορισμοί θα προστεθούν τους επόμενους μήνες.

Το αρχικό αεροπορικό δίκτυο της εταιρείας περιλαμβάνει επίσης και τη Θεσσαλονίκη – με τις πτήσεις να ξεκινούν στις 4 Φεβρουαρίου – προσφέροντας αναρίθμητες επιλογές σε όλους όσοι επιθυμούν να ταξιδέψουν προς την κοσμοπολιτική πρωτεύουσα των ΗΑΕ.

Παράλληλα, εγκαινίασε μια νέα εποχή υγειονομικά ασφαλούς ταξιδιού σε όλο το δίκτυό της, με ενισχυμένα μέτρα που εξασφαλίζουν την υγεία και την ασφάλεια των επιβατών και των πληρωμάτων.

Για να νιώθουν ακόμα πιο ήρεμοι κατά το ταξίδι τους, η εταιρία προτρέπει τους επιβάτες να προσθέσουν στην κράτησή τους το Wizz Flex για πρόσθετη ασφάλεια.

Με αυτό τον τρόπο, οι επιβάτες μπορούν να επιλέξουν να ταξιδέψουν σε διαφορετική ημερομηνία, ή σε διαφορετικό προορισμό έχοντας επίσης την επιλογή να ακυρώσουν την πτήση τους έως και 3 ώρες πριν από την αναχώρηση, χωρίς καμία χρέωση, και με 100% άμεση επιστροφή από την εταιρεία της αρχικής τιμής εισιτηρίου.

Να σημειωθεί πως η Wizz Air Abu Dhabi, αποτελεί κοινοπραξία της ADQ, μιας από τις μεγαλύτερες holding companies της περιοχής με διευρυμένο portfolio σημαντικών επιχειρήσεων σε βασικούς τομείς της πολυδιάστατης οικονομίας του Άμπου Ντάμπι,

και της Wizz Air Holdings Plc, της μεγαλύτερης low-cost εταιρείας στην Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη, με στόλο που αποτελείται από 137 Airbus A320 και A321 αεροσκάφη.

Μια ομάδα από αφοσιωμένους επαγγελματίες του αεροπορικού κλάδου προσφέρει υπηρεσίες στο πιο υψηλό επίπεδο και με ιδιαίτερα χαμηλές τιμές, έχοντας αναδείξει την Wizz Air ως την προτιμώμενη επιλογή 40 εκατ. επιβατών στο οικονομικό έτος F20 που ολοκληρώθηκε στις 31 Μαρτίου 2020.

Η Wizz Air είναι εγγεγραμμένη στο χρηματιστήριο του Λονδίνου υπό την επωνυμία Wizz, ενώ πρόσφατα συμπεριλήφθηκε ανάμεσα στις 10 πιο ασφαλείς αεροπορικές εταιρείες στον κόσμο από την airlineratings.com, το μοναδικό στον κόσμο αξιολογητή ασφάλειας και προϊόντων.

Επίσης διακρίθηκε ως “2020 Airline of the Year” από την ATW, που είναι η πιο σημαντική διάκριση για αεροπορική εταιρεία ή άτομο, καθώς αναγνωρίζει οργανισμούς ή προσωπικότητες που διακρίθηκαν για εξαιρετικές επιδόσεις, καινοτομία και υπηρεσίες σε υψηλότατο επίπεδο.

Δείτε επίσης