Οικονομία

American Airlines : Καινούργιο δρομολόγιο ξεκινάει τον Ιούνιο από Νέα Υόρκη προς Αθήνα

American Airlines 1 Lattig 31 01 21

Στις 3 Ιουνίου, θα ξεκινήσει καινούργια πτήση για το καλοκαίρι, από Νέα Υόρκη (JFK) προς Αθήνα, Ελλάδα (ATH) με αεροσκάφος Boeing 777-200, με τις πτήσεις να είναι διαθέσιμες προς πώληση από τις 25 Ιανουαρίου.

«Προσβλέπουμε στην έναρξη του καινούργιου μας δρομολογίου από Νέα Υόρκη προς Αθήνα που θα προσφέρει βελτιωμένη σύνδεση μεταξύ αυτών των δυο σπουδαίων πόλεων», δήλωσε ο αντιπρόεδρος του τμήματος EMEA Sales and Distribution της American Airlines Tom Lattig.

Για να προσθέσει : «Η ασφάλεια και η άνεση τόσων των πελατών όσο και του πληρώματός μας αποτελεί πάντα την ύψιστη προτεραιότητά μας και ανυπομονούμε να εξυπηρετήσουμε τους πελάτες μας σε αυτό το δημοφιλές δρομολόγιο».

Οι επιβάτες θα έχουν την επιλογή να ταξιδέψουν σε Flagship Business, Premium Economy ή Main Cabin, ενώ το WIFI και η υπηρεσία ψυχαγωγίας εν πτήσει θα είναι διαθέσιμα σε όλο το αεροσκάφος.

Το νέο δρομολόγιο της American προς ATH είναι ένα σημαντικό ορόσημο για τη στρατηγική συμμαχία μεταξύ της JetBlue (NASDAQ: JBLU) και της American Airlines Group Inc. (NASDAQ: AAL).

Η συνεργασία προσφέρει περισσότερη διασυνδεσιμότητα και πρόσβαση στο μεγαλύτερο δίκτυο της βορειοανατολικής πλευράς. Αυτή η συμμαχία θα αποτελέσει αναπόσπαστο μέρος των δυο αερομεταφορέων κατά την επανέναρξη των πτήσεων μετά το ξέσπασμα της πανδημίας του κορονοϊού COVID-19

Οι πτήσεις που υπόκεινται στην έγκριση της κυβέρνησης: Από Προς Αναχώρηση Άφιξη, ATH JFK 11:00 15:05, JFK ATH 16:20 08:50

Δείτε επίσης