Οικονομία

ΑΒ Βασιλόπουλος: Έως τις 10 Φεβρουαρίου πάνε Θεσσαλία οι Γεύσεις Ελλάδας

Η ΑΒ Βασιλόπουλος εμπιστεύεται και υποστηρίζει σταθερά τον τόπο, τους παραγωγούς και μαζί τους φροντίζει να φέρνει τα πιο εκλεκτά προϊόντα και τις πιο αυθεντικές γεύσεις στο τραπέζι όλων

vasilopoulos2

Οι «θησαυροί» από την εύφορη γη της Θεσσαλίας, περιμένουν όλους τους επισκέπτες έως τις 10 Φεβρουαρίου, στα καταστήματα της ΑΒ Βασιλόπουλος, με τη VP Marketing & Strategy Ζέτα Χειμωνίδου.

Συγκεκριμένα, η Θεσσαλία, από αρχαιοτάτων χρόνων, φημίζεται για την ποιότητα των προϊόντων της. Τόπος ιδανικός για την καλλιέργεια της γης, με τον Πηνειό ποταμό, τον απέραντο κάμπο και την άμεση γειτνίαση με την περίμετρο των ορέων, όπου κυριαρχούν η κτηνοτροφία και οι αμπελοκαλλιέργειες, διαθέτει μεγάλη ποικιλία προϊόντων εξαιρετικής ποιότητας.

Η ΑΒ Βασιλόπουλος εμπιστεύεται και υποστηρίζει σταθερά τον τόπο, τους παραγωγούς και μαζί τους φροντίζει να φέρνει τα πιο εκλεκτά προϊόντα και τις πιο αυθεντικές γεύσεις στο τραπέζι όλων.

Έτσι, έως τις 10 Φεβρουαρίου, ταξιδεύουει με τις Γεύσεις Ελλάδας στην Θεσσαλία και ανακαλύπτει όλους τους γευστικούς «θησαυρούς» της, που ξεχωρίζουν για τα αγνά υλικά, τη νοστιμιά και την εξαιρετική τους ποιότητα.

Πιο αναλυτικά, η ΑΒ Βασιλόπουλος βρίσκεται στην καρδιά της Ελλάδας αλλά και στη καρδιά όλων, καθώς στα καταστήματα ΑΒ, αλλά και στο ΑΒ Εshop, βρίσκουν όλοι επιλεγμένα και βραβευμένα προϊόντα της θεσσαλικής γης.

Ειδικότερα, οι επισκέπτες, δοκιμάζουν το παραδοσιακό Μανούρι Θεσσαλίας, που διακρίνεται για τη γλυκιά και ήπια γεύση του, Φέτα ΠΟΠ Τυρνάβου Τσαντίλας, ένα τυρί που ξεχωρίζει για την πλούσια, πικάντικη γεύση του.

Επίσης, Κασέρι ΠΟΠ Καλαμπάκας, που παράγεται βάσει παλιάς παραδοσιακής συνταγής, Λουκάνικα μαύρου χοίρου από 100% βιολογικό κρέας και πλούσια γεύση, αλλά και Λουκάνικα Καρδίτσας, από εκλεκτό φρέσκο 100% ελληνικό χοιρινό κρέας.

Παράλληλα, όλοι οι επισκέπτες, απολαμβάνουν φρέσκο, βραβευμένο Γάλα ημιαποβουτυρωμένο 1,5% ή 3,7% λιπαρά, Αλεύρι ολικής άλεσης και ζυμωτό για τις πιο παραδοσιακές συνταγές, τα “υπέροχα κόκκινα Μήλα” Στάρκινγκ Μαγνησίας.

Αλλά και Γλυκά του κουταλιού με έντονα αρώματα και χαρακτηριστική πλούσια γεύση, όπως κυδώνι από τον Βόλο, βατόμουρο από τον Όλυμπο, αγριοβύσσινο από το Πήλιο και μαρμελάδα με μήλο και κανέλα από το θρυλικό χωριό των Κενταύρων, Ρεβίθια Λάρισας, Φακές Φαρσάλων, Τσίπουρο Τυρνάβου και Απεριτίφ Μοσχάτο απόσταγμα!

Να σημειωθεί πως η ΑΒ Βασιλόπουλος έχει επάξια κατακτήσει μια θέση στο τραπέζι κάθε ελληνικού νοικοκυριού, μέσα από την αδιαπραγμάτευτη ποιότητά, τη μοναδική εξυπηρέτηση και την ξεχωριστή ποικιλία.

Με οδηγό το σκοπό να δίνει τον καλύτερό εαυτό για να κάνει τη διαφορά στις ζωές των ανθρώπων, είναι πάντα δίπλα στους 2,2 εκατ. πελάτες, με θάρρος, ακεραιότητα, ομαδικότητα, φροντίδα και χιούμορ.

Πάντα δίπλα σε κάθε γειτονιά της Ελλάδας, εκεί όπου χτυπάει η καρδιά όλων, μέσα από το δίκτυό που ξεπερνάει τα 500 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα.

Εκεί όπου οι άνθρωποί της εταιρίας, γίνονται οι δικοί σας άνθρωποι, έτοιμοι να σας εξυπηρετήσουν με χαρά και μεράκι και να προσφέρουν μια μοναδική αγοραστική εμπειρία σε όλους και σε καθέναν ξεχωριστά.

Δείτε επίσης