Οικονομία

Παπαστράτος: Τεχνολογική μετεξέλιξη, συνδυάζοντας την τεχνογνωσία του ReGeneration

Τo ReGeneration Academy on Data Science powered by Papastratos αποτελεί ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα εκπαίδευσης στην Επιστήμη Δεδομένων, που έχει στόχο να μεταφέρει εξειδικευμένες, πρακτικές γνώσεις σε νέους πτυχιούχους ώστε να διεκδικήσουν οργανικές θέσει

Papastratos Partakoulakis 01 08 21φ

Μετεξέλιξη της Παπαστράτος σε εταιρεία με βάση την τεχνολογία και την επιστήμη, το ‘’ReGeneration Academy on Data Science’’ έρχεται για να αναδείξει τους επόμενους επιστήμονες στον τομέα της ανάλυσης δεδομένων.

Συγκεκριμένα, τo ReGeneration Academy on Data Science powered by Papastratos αποτελεί ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα εκπαίδευσης στην Επιστήμη Δεδομένων, έναν τομέα αιχμής, με μεγάλη απήχηση και ανάπτυξη στην αγορά εργασίας.

Η εν λόγω πρωτοβουλία έχει στόχο να μεταφέρει εξειδικευμένες, πρακτικές γνώσεις σε νέους πτυχιούχους ώστε να διεκδικήσουν οργανικές θέσεις εργασίας στην ελληνική αγορά.

Το επάγγελμα του data scientist κατατάσσεται μεταξύ των καλύτερων παγκοσμίως, όπως αναφέρεται στο Forbes ενώ, όπως αναδεικνύουν σχετικές έρευνες, ο βαθμός χρήσης και η σημασία της επιχειρηματικής ευφυΐας στη σύγχρονη επιχειρηματικότητα αναπτύσσεται συνεχώς.

Μάλιστα, για την έναρξη του προγράμματος ο γενικός διευθυντής Ανθρώπων και Κουλτούρας της Παπαστράτος Γιώργος Παρτσακουλάκης(φωτό), δήλωσε: «Η εξέλιξη και η αλλαγή είναι στο DNA της Παπαστράτος 90 χρόνια τώρα. Υλοποιώντας το όραμα μας για ένα κόσμο χωρίς τσιγάρο ξαναγεννιόμαστε μέσα από ένα διαρκή επιχειρησιακό και οργανωτικό μετασχηματισμό.

Με τη συνεργασία μας αυτή, επενδύουμε σε ένα πολλά υποσχόμενο πεδίο του μέλλοντος, προσφέρουμε σημαντικές δεξιότητες αλλά και επαγγελματικές προοπτικές σε δεκάδες νέες και νέους και παράλληλα ενισχύουμε τις ικανότητες μας στη λήψη αποφάσεων βασισμένων στην επιστήμη των δεδομένων».

Εκ μέρους του ReGeneration, o Business Development Director Κωνσταντίνος Κίντζιος, σημείωσε:


Δείτε επίσης