Οικονομία

Theon Sensors: Στο Ηνωμένο Βασίλειο με τη θερμική απεικόνιση Thermis CS

Η Theon Sensors, κατάφερε να επικρατήσει σημαντικών τοπικών και διεθνών εταιριών κατόπιν αυστηρής διαδικασίας αξιολόγησης που περιελάμβανε εργαστηριακές και δια ζώσης επιτόπιες δοκιμές

Theon Sensors 12 09 21

Σύμβαση για την προμήθεια οργάνων θερμικής απεικόνισης Thermis CS, υπέγραψε η Theon Sensors, κατόπιν πρόσφατου διεθνούς διαγωνισμού του υπουργείου Άμυνας του Ηνωμένου Βασιλείου για την προμήθεια και υποστήριξη του προγράμματος θερμικών Sniper In-Line Low Light System (SILLS)-Long Wave InfraRed (LWIR) Thermal Sight.

Η αρχική παραγγελία περιλαμβάνει την παράδοση 500 τμχ Thermis CS εντός του 2022, ενώ πρόσθετα συστήματα αναμένεται να παραδοθούν από την εταιρία καθ’όλη τη διάρκεια της σύμβασης σε συνεργασία με τον βρετανικό συνεργάτη της Active Electronics.

Η Theon Sensors, κατάφερε να επικρατήσει σημαντικών τοπικών και διεθνών εταιριών κατόπιν αυστηρής διαδικασίας αξιολόγησης που περιελάμβανε εργαστηριακές και δια ζώσης επιτόπιες δοκιμές, όπου το προϊόν της Thermis CS (12um) κατέκτησε την υψηλότερη βαθμολογία εντός του προϋπολογισμού που διατέθηκε.

Ο σχεδιασμός και η ανάπτυξη των συστημάτων θερμικής απεικόνισης της ελληνικής εταιρίας, επιτρέπουν τη δυνατότητα χρήσης τους σε πολλαπλές πλατφόρμες (όπως φορητές συσκευές, οχήματα, μη επανδρωμένα αεροσκάφη) δημιουργώντας νέες οικογένειες προϊόντων υψηλής ποιότητας.

Τόσο τα προϊόντα νυχτερινής όρασης, όσο και τα νέα θερμικά συστήματα της Theon Sensors χρησιμοποιούνται από την πλειοψηφία των τελικών χρηστών του ΝΑΤΟ, παρέχοντας σύνθετες δυνατότητες διαλειτουργικότητας στο σύγχρονο απαιτητικό επιχειρησιακό περιβάλλον.

Αναφερόμενος στην σύμβαση, ο Armies Business Development & US Operations Director της ελληνικής εταιρίας Δρ. Μιχάλης Κολώτος, σημείωσε:


Δείτε επίσης