Οικονομία

EY: Συνεπής στη δέσμευση για δημιουργία ενός καλύτερου εργασιακού κόσμου

Τα βραβεία τίμησαν, επιχειρήσεις που ιδρύθηκαν τον 19ο αιώνα, από πρωτοπόρους Έλληνες επιχειρηματίες και εξακολουθούν να διακρίνονται σήμερα με την ίδια ή άλλη εταιρική μορφή και υπό ελληνική ιδιοκτησία

EY Helexpo 19 09 21 (1)

Χρυσός χορηγός των 2ων και 3ων Επιχειρηματικών Βραβείων «Θαλής ο Μιλήσιος», ήταν η ΕΥ, Ελλάδος, συνεπής στη δέσμευσή της για τη δημιουργία ενός καλύτερου εργασιακού κόσμου, συμμετέχοντας στην 85η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, στηρίζοντας έμπρακτα την ελληνική επιχειρηματικότητα και το εγχώριο οικοσύστημα νεοφυών επιχειρήσεων.

Τα βραβεία τίμησαν, επιχειρήσεις που ιδρύθηκαν τον 19ο αιώνα, από πρωτοπόρους Έλληνες επιχειρηματίες και εξακολουθούν να διακρίνονται σήμερα με την ίδια ή άλλη εταιρική μορφή και υπό ελληνική ιδιοκτησία.

Παράλληλα, τίμησαν, σημαντικές ελληνογερμανικές επιχειρήσεις, με αφορμή το γεγονός ότι η Γερμανία ήταν η τιμώμενη χώρα στην περσινή, ματαιωθείσα λόγω πανδημίας, ΔΕΘ, με την Εταίρο, Συμβουλευτικές Υπηρεσίες και Συμβουλευτικές Υπηρεσίες Ανθρώπινου Δυναμικού της ΕΥ Ελλάδος, Ευτυχία Κασελάκη, να είναι μέλος της Κριτικής Επιτροπής των βραβείων.

Την επόμενη μέρα, η ΕΥ συμμετείχε ως υποστηρικτής στην τελετή βράβευσης των νικητών του πρώτου Εθνικού Διαγωνισμού Νεοφυούς Επιχειρηματικότητας της Elevate Greece, που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της ΔΕΘ, παρουσία του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, του υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνι Γεωργιάδη, του αν. υπουργού, Νίκου Παπαθανάση και των υφυπουργών, Γιάννη Τσακίρη και Χρίστου Δήμα.

Έμπειροι επαγγελματίες της EY στήριξαν τον Διαγωνισμό συμμετέχοντας ως αξιολογητές στην Κριτική Επιτροπή του, ενώ η εταιρεία θα υποστηρίξει τις νεοφυείς επιχειρήσεις που διακρίθηκαν, με την απονομή χρηματικού επάθλου, καθώς, επίσης, και μέσα από υπηρεσίες που αναμένεται να λειτουργήσουν ως επιταχυντής της μελλοντικής ανάπτυξής τους.

Κατά την τελετή, εκ μέρους της ΕΥ, ο Director, Data & Analytics, Συμβουλευτικές Υπηρεσίες, EY Ελλάδος, Κωνσταντίνος Μώρος, απένειμε, μαζί με τον πρωθυπουργό και άλλους εκπροσώπους της επιχειρηματικής κοινότητας, το βραβείο για τη «Νεοφυή Επιχείρηση της Χρονιάς», στην Orfium, νεοφυή επιχείρηση που έχει αναπτύξει ένα σύστημα διαχείρισης δικαιωμάτων αναπαραγόμενης μουσικής.

Με τις κινήσεις αυτές, η ΕΥ επιβεβαιώνει ότι αναγνωρίζει και υποστηρίζει ενεργά, τόσο τις ιστορικές ελληνικές επιχειρήσεις που αντέχουν στο χρόνο, όσο και τους νεοφυείς οργανισμούς που, με οδηγό την καινοτομία, πρωτοστατούν στον μετασχηματισμό της ελληνικής οικονομίας

Δείτε επίσης