Οικονομία

Όμιλος Vivartia: Πιο παραγωγικοί, χωρίς ανισότητες, διακρίσεις και αποκλεισμούς

Vivartia Milionis Tsifountari Psicha 21 11 21

Για τη προστασία των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και το σεβασμό στη διαφορετικότητα, που αποτελούν θεμελιώδεις αξίες της στρατηγικής Vivartia, έκανε λόγο η διευθύντρια Εταιρικής Επικοινωνίας του Ομίλου Παναγιώτα Τσιφουρντάρη, κατά την υπογραφή της «Χάρτας Διαφορετικότητας».

Ειδικότερα, ο Όμιλος υπέγραψε τη «Χάρτα Διαφορετικότητας», επιβεβαιώνοντας τη δέσμευσή του στη θεμελίωση ενός σύγχρονου εργασιακού περιβάλλοντος για την Vivartia, και όλες τις θυγατρικές της εταιρείες, σύμφωνα με τις αρχές της ισότητας και των ίσων ευκαιριών, καθώς και τον σεβασμό στη διαφορετικότητα.

Στο πλαίσιο της στρατηγικής του Ομίλου για μία υπεύθυνη επιχειρηματική λειτουργία, η υπογραφή της «Χάρτας Διαφορετικότητας» επιβεβαιώνει την ισχυρή και σύγχρονη εταιρική διακυβέρνηση του και αποτελεί ένα βήμα παραπέρα στην υιοθέτηση και ενσωμάτωση πολιτικών για την προάσπιση των ανθρωπίνων και εργασιακών δικαιωμάτων και την ανάπτυξη μίας ισχυρής εταιρικής κουλτούρας.

Σημειώνεται ότι ο Όμιλος Vivartia συγκαταλέγεται στους πρωτοπόρους της αγοράς, λαμβάνοντας εδώ και χρόνια σημαντικές πρωτοβουλίες προς αυτή την κατεύθυνση.

Αναφερόμενη στη βιώσιμη ανάπτυξη, αλλά και στην εταιρική κουλτούρα, η κ. Τσιφουρντάρη, δήλωσε: «Κάθε μέρα «αγγίζουμε» χιλιάδες ανθρώπους με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας αλλά και τη συνολική δραστηριοποίησή μας στην ελληνική αγορά.

Γι’ αυτό και αισθανόμαστε βαθιά την υποχρέωση να σταθούμε με σεβασμό απέναντι στους ανθρώπους μας, που βρίσκονται από τη γραμμή παραγωγής και την αγορά έως το γραφείο, τους χιλιάδες πελάτες και συνεργάτες μας, αλλά και τα εκατομμύρια των καταναλωτών μας.

Όλοι μαζί, χωρίς ανισότητες, διακρίσεις και αποκλεισμούς, είμαστε πιο παραγωγικοί, είμαστε πιο ισχυροί».

Δείτε επίσης