Οικονομία

A.C.E Qualifications: Mετρά πλέον 10 μήνες στην Πιστοποίηση Αγγλικής γλώσσας

ACE Psarakis 2 28 11 21

Για το στόχο και τη φιλοδοξία να γίνει η ACE Qualifications, η Νούμερο Ένα στη Πιστοποίηση της Αγγλικής γλώσσας, αναφέρθηκε ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας Παναγιώτης Δ. Ψαράκης, επισημαίνοντας πως αποσκοπεί στην δημιουργία τέτοιων συνθηκών εξετάσεων, που θα δίνουν στον εξεταζόμενο την δυνατότητα να παράγει την μέγιστη δυνατή απόδοση του.

«Παρά τις αντίξοες συνθήκες του 2ου lockdown, καταφέραμε, αμέσως μετά την άρση των απαγορεύσεων για τις δια ζώσης συναντήσεις, να διεξαγάγουμε μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα, εξετάσεις σε περισσότερους από 700 υποψηφίους έως και τον Ιούλιο του 2021 στην Αττική, την Σαλαμίνα, την Θεσσαλία και την Βόρεια Ελλάδα», είπε ο κ. Ψαράκης.

Σύμφωνα με τον ίδιο: «Με προσεκτικά σχεδιασμένες διαδικασίες και ειδική μέριμνα τόσο για υποψηφίους με μαθησιακές δυσκολίες, όσο και για εκείνους με Ειδικές Ικανότητες, έχοντας ως βασική φιλοσοφία τη διεξαγωγή των εξετάσεων επί ίσοις όροις για όλους, έχουμε απώτερο σκοπό να γίνουμε ο οδηγός όλων των υποψηφίων που θα τους μεταφέρει σε ένα καλύτερο επαγγελματικό αλλά και προσωπικό μέλλον».

Συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε να γίνουμε σημείο αναφοράς στην διεξαγωγή οργανωμένων και αδιάβλητων εξετάσεων Γλωσσομάθειας, εφάμιλλο του μεγάλου ονόματος που εκπροσωπούμε».

Ειδικότερα, από τον Οκτώβριο του 2021, η εταιρία διαθέτει στο δυναμικό της έμπειρους και φιλόδοξους Συμβούλους πωλήσεων, που σαρώνουν την Ελληνική Επικράτεια προωθώντας το διεθνώς αναγνωρισμένο πιστοποιητικό Anglia – AIM Qualifications.

Μαζί με την πολύπειρη Ακαδημαϊκή Ομάδα, το προσωπικό υποστήριξης εξετάσεων, έχοντας και τις συνεργασίες με εκδοτικούς οίκους, έχουν δημιουργήσει τον ισχυρό κρίκο της ACE Qualifications.

Με διαθέσιμο υλικό προετοιμασίας πιο πλήρες από ποτέ, οι υποψήφιοι μπορούν να προετοιμαστούν και να δώσουν με αξιώσεις εξετάσεις στο επίπεδο για το οποίο προετοιμάζονται.

Παράλληλα, η ACE Qualifications, καθώς έχει αναπτυχθεί σημαντικά στην Ελλάδα, λαμβάνει μέρος σε σημαντικά projects, σε συνεργασία με άλλες χώρες, που έχουν σκοπό να προσφέρουν στην Παγκόσμια Οικογένεια του Anglia σημαντικές διευκολύνσεις στην προετοιμασία για την πιστοποίηση – όπως π.χ πλατφόρμες eLearning,

που θα χρησιμοποιείται από όλες τις χώρες του κόσμου - ενώ πολύ σύντομα ο Οργανισμός θα δραστηριοποιηθεί και σε άλλη Βαλκανική χώρα, έχοντας και εκεί την αποκλειστική εκπροσώπηση του Anglia – AIM Qualifications.

Σημειώνεται πως αυτά τα πιστοποιητικά διαθέτουν 4 skills, συμψηφισμό βαθμολογίας όλων των skills, πολλαπλές εξεταστικές περιόδους, σύμφωνα με τις απαιτήσεις των Κέντρων Ξένων γλωσσών αλλά και των υποψηφίων, fast track αποτελέσματα εντός 3 έως 5 εργάσιμων ημερών και πολλές επιπλέον καινοτομίες.

Είναι αναγνωρισμένο από το Common European Framework, Ofqual και UCAS ενώ βέβαια είναι αποδεκτό και από το Α.Σ.Ε.Π.

Δείτε επίσης