Οικονομία

ΓΕΚ Τέρνα: Εισαγωγή του τρίτου εταιρικού ομολόγου πρώτου με ρήτρα αειφορίας

Gek XA Peristeris Lazaridis 19 12 21

Για τους εκατοντάδες επενδυτές που για ακόμα μία φορά εμπιστεύτηκαν την ΓΕΚ Τέρνα και στήριξαν και αυτή την ομολογιακή έκδοση, σε μια ιδιαίτερη συγκυρία, έκανε λόγο ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του Ομίλου Γιώργος Περιστέρης, κατά την έναρξη της συνεδρίασης χτυπώντας το παραδοσιακό καμπανάκι.

Υποδεχόμενος τους εκπροσώπους της εταιρείας, ο διευθύνων σύμβουλος του Ομίλου Χρηματιστηρίου Αθηνών Σωκράτης Λαζαρίδης, συνεχάρη την Διοίκηση αλλά και όλους τους συντελεστές της επιτυχημένης έκδοσης επισημαίνοντας πως μετά και την εισαγωγή προς
διαπραγμάτευση του ομολόγου αυτού, η ΓΕΚ Τέρνα αποτελεί τον μεγαλύτερο εκδότη ομολόγων της ελληνικής αγοράς.

Παίρνοντας τον λόγο, ο κ. Περιστέρης, σημείωσε: «Οφείλουμε να σταθούμε στο ρόλο των εποπτικών αρχών, της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς και του Χρηματιστηρίου Αθηνών, που λειτουργούν ως θεματοφύλακες του θεσμού των εταιρικών ομολόγων και συμβάλλουν στη διαφύλαξη της αξιοπιστίας της συγκεκριμένης αγοράς.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στους συντονιστές κυρίους αναδόχους και στους αναδόχους, για την προσπάθειά τους να είναι επιτυχημένη η
έκδοση.

Φυσικά, ο πιο μεγάλος έπαινος αξίζει στους ανθρώπους του Ομίλου μας που δημιούργησαν, δημιουργούν και θα συνεχίσουν να δημιουργούν αξίες μέσω της ΓΕΚ Τέρνα.

Δεσμευόμαστε να τιμήσουμε την εμπιστοσύνη των επενδυτών και των μετόχων μας στις προοπτικές του Ομίλου ΓΕΚ Τέρνα, να συνεχίσουμε να επενδύουμε και να δημιουργούμε ποιοτικές θέσεις εργασίας, αναγνωρίζοντας το ρόλο μας ως ένας στιβαρός πυλώνας ανάπτυξης για την Ελλάδα»

Δείτε επίσης