Οικονομία

Eurolife FFH: Βραβεύτηκε ο ψηφιακός χώρος ευεξίας και ψυχικής ενδυνάμωσης

Eurolife Staurou Mpika Dikastopoulou Katsimpas 09 01 22

Την πεποίθηση ότι ο δρόμος προς μία καλή ζωή, είναι αυτός που κάνει τον κάθε ένα να νιώθει ασφαλής, εξέφρασε η Digital Marketing & Social Media Specialist της Eurolife FFH, Νότα Σταύρου, με την ευκαιρία των δύο νέων διακρίσεων για το More Life, στα e-volution Awards.

Συγκεκριμένα, το ήδη βραβευμένο ψηφιακό οικοσύστημα ευεξίας και ψυχικής ενδυνάμωσης της Eurolife FFH, More Life, απέσπασε δύο διακρίσεις στη φετινή απονομή των e-volution Awards, κατακτώντας το Gold Award στην κατηγορία “Content Marketing that Converts“ και το Bronze Award στην κατηγορία ”Best Response to Changing Consumer Needs during the Pandemic”.

Το More Life της Eurolife FFH δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες του να σχεδιάζουν ένα εξατομικευμένο πρόγραμμα υγείας τόσο για τους ίδιους όσο και για τις οικογένειες τους, καθώς επίσης να παρακολουθούν τη φυσική τους κατάσταση καταγράφοντας τα βήματά τους σε καθημερινή βάση μέσα από την εφαρμογή Walk to Win.

Επιπλέον, ενημερώνονται από το πλούσιο σε περιεχόμενο blog για θέματα υγείας, διατροφής, άσκησης και ψυχικής ευεξίας. Για τη Eurolife FFH η γνώση είναι δύναμη και για αυτό προσφέρει εργαλεία που υποστηρίζουν εκείνους που θέλουν να προστατεύσουν ό,τι έχει αξία, κάθε στιγμή της ζωής τους.

Στο πλαίσιο αυτό, η κ. Σταύρου, δήλωσε: «Όλες οι διακρίσεις του More Life μας κάνουν ιδιαίτερα χαρούμενους και περήφανους».

Για να προσθέσει: «Γι’ αυτό δημιουργήσαμε το More Life. Έναν ψηφιακό χώρο ευεξίας που στόχο έχει να παρέχει ένα σύστημα κινήτρων για μία καλύτερη ζωή.

Αξία για όλους εμάς έχει να είμαστε στο πλευρό των ανθρώπων που μας εμπιστεύονται, πελάτες και συνεργάτες, και να τους ενδυναμώνουμε ώστε να καταφέρνουν περισσότερα καθημερινά».

Το βραβείο παρέλαβαν εκτός από την κ. Σταύρου, η Digital Marketing Manager της sleed Δώρα Μπίκα, η Deputy General Marketing & Business Development Manager της Eurolife FFH Τατιάνα Δικαστοπούλου και ο Digital Marketing Director της sleed Διονύσης Κατσίμπας.

Δείτε επίσης