Οικονομία

Όμιλος Βιανέξ: Παραμένει διαχρονικά στο πλευρό της ελληνικής κοινωνίας

Vianex Giannakopoulos 01 08 21

Για τη διαχρονική δέσμευση της Βιανέξ, να βρίσκεται πλάι στην κοινωνία και να προσφέρει στους συνανθρώπους, αφουγκραζόμενος τις ανάγκες τους, αναφέρθηκε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του Ομίλου Δημήτρης Π. Γιαννακόπουλος, με την ευκαιρία της προσφοράς Αγάπης για τις φετινές γιορτές.

Ειδικότερα από την ίδρυσή του ως και σήμερα, ο Όμιλος Βιανέξ δεν έχει σταματήσει να στηρίζει την κοινωνία, με υπευθυνότητα, σεβασμό και έμπρακτη συνεισφορά μέσα από ποικίλα προγράμματα, ενέργειες και δράσεις, καθώς με ευαισθησία και αλληλεγγύη, βρίσκεται δίπλα στους συνανθρώπους, προσφέροντας δώρα αγάπης και αισιοδοξίας.

Ειδικά για φέτος, η Βιανέξ στηρίζει την Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία «Μέριμνα», που παρέχει ποιοτική φροντίδα και στήριξη σε παιδιά και γονείς που βιώνουν απώλειες στην οικογενειακή δομή.

Στο πλαίσιο αυτό, η εταιρεία προμηθεύτηκε από τη «Μέριμνα» ένα ιδιαίτερο γούρι για τη νέα χρονιά για κάθε εργαζόμενό της, το οποίο δημιουργήθηκε αποκλειστικά για τον Όμιλο, ενισχύοντας με αυτό τον τρόπο το έργο της ΜΚΟ.

Επιπλέον, οι εργαζόμενοι της Βιανέξ και της Βιάν, στο πλαίσιο του ετήσιου προγράμματος Αλληλεγγύης του Ομίλου, προσέφεραν Χριστουγεννιάτικά δώρα σε 3 μεγάλα γηροκομεία στην Ελλάδα.

Συγκεκριμένα, στο «Φιλανθρωπικό Ίδρυμα Γηροκομείο Σπάρτης - Οι Άγιοι Ανάργυροι» το οποίο βρίσκεται περίπου 10 χλμ. από το κέντρο του χωριού Σελλασία, τον τόπο καταγωγής της οικογένειας Γιαννακόπουλου, στο γηροκομείο «Ο Καλός Σαμαρείτης» στη Θεσσαλονίκη και στο «Πουλίδειο Γηροκομείο Καβάλας».

Επίσης, η Διοίκηση της εταιρίας, ενισχύοντας ακόμα περισσότερο την προσφορά των ανθρώπων της, προσέφερε στους οικότροφους στα γηροκομεία αυτά το φετινό Χριστουγεννιάτικο εορταστικό γεύμα.

Τέλος, σε συνεργασία με το Δήμο Μεταμόρφωσης, ο Όμιλος κάλυψε το κόστος των Χριστουγεννιάτικων πακέτων Αγάπης που προορίζονται για τους ωφελούμενους του Προγράμματος Βοήθεια στο Σπίτι του Δήμου.

Έτσι, μέσα από μικρές αλλά ουσιώδεις κινήσεις, ο Όμιλος Βιανέξ βρίσκεται στο πλευρό της κοινωνίας απ’ άκρη σε άκρη της Ελλάδας, τόσο στην πρωτεύουσα της χώρας, αλλά και στη Βόρεια, την Κεντρική και τη Νότια Ελλάδα.

Αναφερόμενος στο κλίμα των φετινών γιορτών, ο κ. Γιαννακόπουλος, δήλωσε πως: «Και στις φετινές γιορτές προσπαθήσαμε με την προσφορά μας να φτάσουμε σε ακόμα περισσότερα σημεία της Ελλάδας, ώστε να μπορούν συνάνθρωποί μας να νιώσουν ζεστασιά, θαλπωρή και αισιοδοξία για το μέλλον».

Δείτε επίσης