Οικονομία

Μεβγάλ: Τιμήθηκε για την ενεργή στήριξη από την Επιτροπή «Ελλάδα 2021»

Mevgal Agelopoulou Chatzaki 16 01 22

Τη Μεβγάλ, τίμησε η πρόεδρος της Επιτροπής, Γιάννα Αγγελοπούλου Δασκαλάκη, για την ενεργή στήριξη στις δράσεις «Ελλάδα 2021», κατά την τελετή αναγνώρισης των μελών του χορηγικού προγράμματος της Επιτροπής, ενώ την τιμητική πλακέτα παρέλαβε το μέλος του Δ.Σ. της εταιρίας Μαριάννα Παπαδοπούλου Χατζάκου.

Η Μεβγάλ αναγνωρίζοντας τη σημασία της επετειακής χρονιάς και την αξία της για την προβολή της Ελλάδας και της ιστορίας της -εντός και εκτός συνόρων- υποστήριξε τη δράση «1821-2021: Η επανάσταση με τα μάτια των παιδιών», που διοργάνωσε και υλοποίησε ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Α΄θμιας και Β΄θμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Χαλκηδόνας.

Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία περιελάμβανε μία σειρά από ενέργειες, όπως η προσέγγιση της επανάστασης μέσα από την τεχνολογία, η δημιουργική συμμετοχή μαθητών όλων των σχολείων της περιοχής με ζωγραφικά και λογοτεχνικά έργα με θέμα την επέτειο και άλλες εκπαιδευτικές δραστηριότητες.

Η κεντρική εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο εμβληματικό κτίριο του Μουσείου Βαλκανικών Πολέμων, στη Γέφυρα Θεσσαλονίκης, όπου οι παριστάμενοι έζησαν μία συγκινητική βραδιά με μουσική και θεατρικό δρώμενο που αναπαριστούσε τη διαπραγμάτευση για την απελευθέρωση της Θεσσαλονίκης.

Η στήριξη της παραπάνω ενέργειας είναι απόλυτα εναρμονισμένη τόσο με το πρόγραμμα «Αγάπης Έργα για τον Πολιτισμό», που η Μεβγάλ υλοποιεί, όσο και με την 70χρονη ιστορία της που είναι συνυφασμένη με τη Θεσσαλονίκη και την ευρύτερη περιοχή.

Σημειώνεται πως η Μεβγάλ, είναι μία από τις μεγαλύτερες ελληνικές εταιρείες παραγωγής φρέσκων γαλακτοκομικών προϊόντων και η πρώτη στη Βόρεια Ελλάδα. Δραστηριοποιείται στην καρδιά της Μακεδονίας, όπου παράγεται το 67% του φρέσκου γάλακτος της Ελλάδας και εισκομίζει την καλύτερη πρώτη ύλη από 504 φάρμες της περιοχής.

620 εργαζόμενοι φροντίζουν καθημερινά, ώστε τα προϊόντα Μεβγάλ να φτάνουν σε χιλιάδες νοικοκυριά στην Ελλάδα και σε 35 χώρες σε όλο τον κόσμο.

Από το 1950 η εταιρεία υπογράφει περισσότερα από 170 προϊόντα, που έγιναν γνωστά για τις γεύσεις και τη διατροφική τους αξία, ενώ είναι πιστοποιημένα για την υψηλή τους ποιότητα.

Δείτε επίσης