Οικονομία

Όμιλος Σφακιανάκη: Ανέλαβε τα καθήκοντα της η νέα Chief Marketing Officer

Suzuki Mpoutrachari Sfakianaki 23 01 22

Στη διευθυντική ομάδα του Ομίλου Σφακιανάκη, εντάχθηκε η Μυρτώ Μπουτραχάνη, η οποία ανέλαβε τα καθήκοντα της, ως Chief Marketing Officer όλων των εταιριών του Ομίλου.

Η κ. Μπουτραχάνη είναι κάτοχος M.B.A σε International Marketing από το University of Sunderland Business School της Αγγλίας. Διαθέτει πολυετή εμπειρία στον τομέα Marketing, μελέτης και προβολής εταιρικής εικόνας, καθώς και στρατηγικής επικοινωνίας και σχεδιασμού CRM.


Υπήρξε επί μακρά σειρά ετών μέλος της ομάδας Marketing Suzuki, ενώ το 2012 ανέλαβε τα καθήκοντα της Marketing Manager για τη μάρκα. Από το 2016 έως το 2021 διετέλεσε Marketing Manager της μάρκας Skoda στην εταιρία Kosmocar A.E.

Ο Όμιλος καλωσορίζει την Μυρτώ Μπουτραχάνη και της εύχεται κάθε επιτυχία στο νέο της ρόλο.

Σημειώνεται πως η Σφακιανάκης, είναι ένας από τους μεγαλύτερους, πλέον δυναμικούς και αναπτυσσόμενους Ομίλους του κλάδου αυτοκινήτου στην Ελλάδα.

Διατηρεί ποικίλες δραστηριότητες που καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών αυτοκίνησης, όπως εισαγωγή και εμπόριο αυτοκινήτων, μοτοσικλετών, φορτηγών, λεωφορείων, βιομηχανικών προϊόντων.

Επίσης, προσφέρει μακροχρόνιες μισθώσεις και ενοικιάσεις αυτοκινήτων, ταχυμεταφορές και ασφαλιστικές υπηρεσίες, με διεθνή παρουσία σε 13 χώρες και απασχολεί 1.300 εργαζόμενους.

Δείτε επίσης