Οικονομία

NN Hellas: Διακρίθηκε ως Κορυφαίος Εργοδότης από το Ινστιτούτο «Top Employers»

NN HELLAS (NEW)Politopoulou 12 12 21

Στην ενίσχυση των δεξιοτήτων των εργαζομένων της NN Hellas, προσφέροντας ευκαιρίες εκπαίδευσης και ανάπτυξης, εστίασε η πρόεδρος και διευθύνουσα σύμβουλος της εταιρίας Μαριάννα Πολιτοπούλου, με την ευκαιρία της βράβευσης για 4η συνεχή χρονιά, ως Κορυφαίος Εργοδότηςαπό το Ινστιτούτο “Top Employers”.

Συγκεκριμένα, για μία ακόμη χρονιά η NN Hellas διακρίθηκε από το Ινστιτούτο “Top Employers”, τον παγκόσμιο οργανισμό που αναγνωρίζει την αριστεία στις πρακτικές Ανθρώπινου Δυναμικού.

Η εταιρία, ακολουθώντας ανθρωποκεντρική φιλοσοφία και πιστή στις αξίες της «Νοιαζόμαστε, Είμαστε Ξεκάθαροι, Δεσμευόμαστε», επιδιώκει να αποτελεί μια πρότυπη ασφαλιστική εταιρία σε όλο το φάσμα της δραστηριότητάς της.

Στο πλαίσιο αυτό, η βράβευση έρχεται να επιβεβαιώσει τις προσπάθειες για ένα άρτιο εργασιακό περιβάλλον, ακόμη και εν μέσω πρωτοφανών συνθηκών λόγω της πανδημίας.

Αποτελεί έτσι τη μοναδική ασφαλιστική εταιρία στην Ελλάδα που για 4η συνεχή χρονιά λαμβάνει τη συγκεκριμένη αναγνώριση. Παράλληλα με την NN Hellas, την πιστοποίηση έλαβε και ο Όμιλος ΝΝ σε 9 ακόμη χώρες.

Αναφερόμενη στη βράβευση, η κ. Πολιτοπούλου, δήλωσε: «Συνεχίζουμε να είμαστε δίπλα στους εργαζομένους μας στις δύσκολες συνθήκες της πανδημίας, προστατεύοντας την υγεία τους και φροντίζοντας όσα έχουν πραγματικά σημασία για εκείνους

Από την πλευρά της η γενική διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού, Λώρα Αναστασοπούλου, σημείωσε : «Η συγκεκριμένη πιστοποίηση παγκόσμιας εμβέλειας, μας κάνει ιδιαίτερα περήφανους, μας δημιουργεί ικανοποίηση αλλά και ευθύνη. Δεσμευόμαστε πως θα συνεχίσουμε να διασφαλίζουμε άριστες εργασιακές συνθήκες ακόμη και σε digital περιβάλλον, μέσω νέων τρόπων εργασίας».

TAGS

Δείτε επίσης