Οικονομία

Ο Όμιλος MITSIS HOTELS διακρίνεται στις «The Most Sustainable Companies in Greece» για το 2022

Η νέα ολιστική στρατηγική Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης (ΕΚΕ) του Ομίλου με τίτλο ‘A story of change’ αναπτύσσει πλήθος δράσεων για την αντιμετώπιση καίριων σύγχρονων προκλήσεων του κλάδου

Ο Όμιλος MITSIS HOTELS διακρίνεται στις «The Most Sustainable Companies in Greece» για το 2022

Ο Όμιλος MITSIS HOTELS διακρίθηκε για την Εταιρική Υπευθυνότητά του στις “31 Most Sustainable Companies in Greece” για το έτος 2022, σε επετειακή εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στις 7 Φεβρουαρίου από το QualityNet Foundation.

Η νέα ολιστική στρατηγική Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης (ΕΚΕ) του Ομίλου με τίτλο ‘A story of change’ αναπτύσσει πλήθος δράσεων για την αντιμετώπιση καίριων σύγχρονων προκλήσεων του κλάδου, συνεισφέροντας το 5% των ετήσιων καθαρών κερδών του σε κοινωνικές δράσεις.

Οι 5 πυλώνες του προγράμματος αφορούν σε:

  • Τοπικές Κοινωνίες: ενίσχυση των τοπικών κοινωνιών και διαρκής υποστήριξη εθελοντικών και κοινωνικών δράσεων.
  • Ελληνικότητα: αναβίωση και προώθηση της ελληνικής ιστορίας και παράδοσης.
  • Διαφορετικότητα, ισότητα & ένταξη: ενίσχυση των μειονοτήτων, συνεχής στήριξη και ανάπτυξη των 3.500 εργαζομένων του Ομίλου.
  • Νέες ευκαιρίες: εφαρμογή τεχνολογικών καινοτομιών, υποστήριξη επιστημονικών συνεδρίων και ανάδειξη τοπικών ταλέντων στον αθλητισμό και τις τέχνες.
  • Περιβάλλον: μείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος των 17 ξενοδοχείων του και προστασία της βιοποικιλότητας των 5 προορισμών δραστηριοποίησης του Ομίλου.

Δείτε επίσης