Οικονομία

Protergia: Νέες διακρίσεις στα Energy Mastering Awards

Protergia_Energy_Mastering_Awards2022

Η Protergia βραβεύεται για την καινοτομία των υπηρεσιών και των project που αναπτύσσει

Η Protergia, ο Τομέας Ηλεκτρικής Ενέργειας και Φυσικού Αερίου της MYTILINEOS εξελίσσεται διαρκώς και πρωτοπορεί, εφαρμόζοντας στην πράξη τις αρχές της βιώσιμης ανάπτυξης, ώστε να αντιμετωπίζει αποτελεσματικά τις σύγχρονες προκλήσεις.

Μέσω της δυναμικής πορείας της MYTILINEOS, η Protergia επενδύει σε καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες, σε όλο το φάσμα της ηλεκτρικής ενέργειας και αναγνωρίζεται σταθερά τόσο από τους χιλιάδες καταναλωτές που εμπιστεύονται, όσο και από αναγνωρισμένους θεσμούς. Πρόσφατα μάλιστα βραβεύθηκε στο πλαίσιο των Energy Mastering Awards, αποσπώντας συνολικά πέντε βραβεία.

Συγκεκριμένα, η εταιρεία έλαβε ένα χρυσό, δύο ασημένια και δύο χάλκινα βραβεία.

Το χρυσό βραβείο, απονεμήθηκε για την υποψηφιότητα Protergia's shaping of users' energy efficient behaviour στην κατηγορία Energy Engagement.

Η Protergia, συμμετέχοντας στα επιτυχώς ολοκληρωμένα προγράμματα της Ευρωπαϊκής Ένωσης «UtilitEE» & «HOLISDER» στόχευσε στην αλλαγή της ενεργειακής συμπεριφοράς των καταναλωτών ηλεκτρικής ενέργειας, θέτοντας τον καταναλωτή στο επίκεντρο. Επιπλέον, ανέπτυξε ένα ολιστικό πλαίσιο βελτιστοποίησης των ενεργειακών του συνηθειών, στοχεύοντας στη μετατόπιση της κατανάλωσης ενέργειας, τις ώρες της ημέρας που οι ΑΠΕ έχουν σημαντικό μερίδιο στο ενεργειακό μείγμα (peak shifting) και κατά συνέπεια στη μείωση των εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα και του κόστους της ηλεκτρικής ενέργειας.


Δείτε επίσης