Οικονομία

Θεσσαλονίκη-Καύσιμα: Στα 2,18 η τιμή της βενζίνης

Αναμένεται αύξηση ως και 7 λεπτά

Θεσσαλονίκη-Καύσιμα: Στα 2,18 η τιμή της βενζίνης
Αρθρογράφος: vradini
Από vradini

Ο «πονοκέφαλος» για την εκτίναξη της τιμής της βενζίνης επέστρεψε και πλέον η αγωνία για το που μπορεί να μπει φρένο στο νέο ράλι που ξεκίνησε, ολοένα και μεγαλώνει.

Τις τελευταίες μέρες οι τιμές τις βενζίνης στην Θεσσαλονίκη μεταβάλλονται συνεχώς έχοντας ξεπεράσει πλέον τα 2,18 και οδεύουν προς τα 2,25 ευρώ το λίτρο. Η ενδεικτική μέση τιμή του καυσίμου ανήλθε στα 2,197 ευρώ το λίτρο σε πολλά από τα πρατήρια της πόλης.

«Από την προηγουμένη βδομάδα η τιμή της αμόλυβδης στα διυλιστήρια αυξήθηκε κατά 7 λεπτά. Η αύξηση αυτή δεν έχει φθάσει ακόμη στους καταναλωτές γιατί τα πρατήρια δουλεύουν τα αποθέματα τους ισοσταθμικά. Δεν μπορεί κάποιος να πει με βεβαιότητα τι θα γίνει στις διεθνείς αγορές. Η αύξηση της προηγουμένης εβδομάδας κάποια στιγμή θα φθάσει στους καταναλωτές αν δεν αλλάξει κάτι στις διεθνείς τιμές. Ο προσανατολισμός της Πολιτείας πρέπει να είναι προς την νόμιμη διακίνηση των καυσίμων και να τηρηθεί ο υγιής ανταγωνισμός» δήλωσε στο GRTimes ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πρατηριούχων Εμπόρων Καυσίμων (ΠΟΠΕΚ), Θέμης Κιουρτζής.

Διαβάστε περισσότερα στο GRTimes.gr

Δείτε επίσης