Οικονομία

ΜΕΒΓΑΛ: Δυναμικό come back με επενδυτικό σερί 60 εκατ. ευρώ

Η ΜΕΒΓΑΛ κατάφερε να μειώσει δάνεια, να αυξήσει τις πωλήσεις και υλοποιεί πλάνο επενδύσεων σχεδόν 60 εκατ. ευρώ ως το 2026

ΜΕΒΓΑΛ: Δυναμικό come back με επενδυτικό σερί 60 εκατ. ευρώ
Αρθρογράφος: vradini
Από vradini

Η διοίκηση της ΜΕΒΓΑΛ, μέσα στα τελευταία έξι χρόνια, κατάφερε να…γυρίσει το καράβι. Η εταιρεία, αφού ξεπέρασε τις ισχυρές αναταράξεις σε επίπεδο μάνατζμεντ που στιγμάτισαν την περίοδο 2006-2016, μετά και από αναδιατάξεις στα μετοχικά της μερίδια, πέτυχε ….τέσσερα στα τέσσερα.

Μείωσε δάνεια αύξησε πωλήσεις, γράφει κέρδη και, υλοποιεί 10ετές πλάνο επενδύσεων σχεδόν 60 εκατ. ευρώ ως το 2026.

Για τη ΜΕΒΓΑΛ, που ολοκλήρωσε κατά την προηγούμενη εξαετία έναν κύκλο επενδύσεων, 16 εκατ. ευρώ, τρέχει στη διετία 2021-2022 ένα ακόμη επενδυτικό γύρο 9 εκατ. ευρώ και, σχεδιάζει ένα επόμενο μεγάλο πακέτο επενδύσεων 33 εκατομμυρίων, μίλησε στο GRTimes.gr o νέος διευθύνων σύμβουλος της Εταιρείας κ. Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος Χατζάκος.

Ο κ. Χατζάκος αναφέρθηκε στην πολύ καλή «χημεία» που έχει η πλευρά του βασικού μετόχου, η οικογένεια της κας Μαίρης Χατζάκου, με τον επίσης μέτοχο, επιχειρηματία κ. Σπύρο Θεοδωρόπουλο, τις επιχειρηματικές ευκαιρίες που αυτή η «χημεία» μπορεί να ξεδιπλώσει, αλλά και τις προοπτικές που αρχίζει να βλέπει η ΜΕΒΓΑΛ στη Σαουδική Αραβία και στις χώρες της Αραβικής Χερσονήσου.

Διαβάστε περισσότερα στο GRTimes.gr

Δείτε επίσης