Οικονομία

Επ. Κεφαλαιαγοράς: «Ναι» στην ΑΜΚ της Intralot κατά 129 εκατ.

Ποιες οι αποφάσεις του ΔΣ

Επ. Κεφαλαιαγοράς: «Ναι» στην ΑΜΚ της Intralot κατά 129 εκατ.
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Πράσινο φως στην αύξηση κεφαλαίου της Intralot κατά 129 εκατ. ευρώ, τη δημόσια πρόταση της Reggeborgh προς την Ελλάκτωρ και έγκριση της Dimand για εισαγωγή των μετοχών της στο χρηματιστήριο, έδωσε η Eπιτροπή Κεφαλαιαγοράς

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς κατά την 956η/23.6.2022 συνεδρίασή του αποφάσισε:

-Την έγκριση του περιεχομένου του ενημερωτικού δελτίου της εταιρίας "DIMAND ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ, ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ" για τη δημόσια προσφορά νέων κοινών, άυλων, ονομαστικών, μετά ψήφου μετοχών με καταβολή μετρητών και κατάργηση του δικαιώματος προτίμησης των παλαιών μετόχων και την εισαγωγή προς διαπραγμάτευση του συνόλου των μετοχών στη Ρυθμιζόμενη Αγορά του Χρηματιστηρίου Αθηνών.

-Την έγκριση του περιεχομένου του ενημερωτικού δελτίου της εταιρίας "ΙΝΤΡΑΛΟΤ Α.Ε. – ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΥΧΕΡΩΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ" για τη δημόσια προσφορά νέων κοινών, ονομαστικών, με δικαίωμα ψήφου μετοχών με καταβολή μετρητών και δικαίωμα προτίμησης υπέρ των παλαιών μετόχων και την εισαγωγή των νέων μετοχών στη Ρυθμιζόμενη Αγορά του Χρηματιστηρίου Αθηνών.

-Την έγκριση του πληροφοριακού δελτίου της εταιρίας "RB ELLAKTOR HOLDING B.V." σχετικά με την προαιρετική δημόσια πρόταση προς τους μετόχους της εταιρίας "ΕΛΛΑΚΤΩΡ Α.Ε.".

Δείτε επίσης