Οικονομία

Το 70% θέλει στην τράπεζα το Fuel Pass

Οι 7 στους 10 έχουν ζητήσει να πιστωθεί η επιδότηση καυσίμων στην τράπεζα και όχι σε ψηφιακή κάρτα για το κινητό τους τηλέφωνο

Το 70% θέλει στην τράπεζα το Fuel Pass
Αρθρογράφος: Νίκος Ρογκάκος
Από Νίκος Ρογκάκος

Αναδημοσίευση από τη «Βραδυνή της Κυριακής»

Η διαδικασία της πρώτης επιδότησης καυσίμων έδειξε ότι το 80% των δικαιούχων ζήτησε και πήρε το Fuel Pass στην τράπεζα, χάνοντας το μπόνους των 5 ευρώ της ψηφιακής κάρτας.

Τα έως τώρα στοιχεία από την επιδότηση για το Fuel Pass 2 φανερώνουν ότι αν και το μπόνους της ψηφιακής κάρτας τριπλασιάστηκε, φτάνοντας στα 15 ευρώ, η συντριπτική πλειοψηφία των δικαιούχων προτίμησε να πάρει την επιδότηση στον τραπεζικό της λογαριασμό.

Μέχρι τώρα έχουν εγκριθεί 2,1 εκατ. αιτήσεις και, σύμφωνα με πληροφορίες, οι 7 στους 10, δηλαδή κάτι λιγότερο από 1,5 εκατ. ιδιοκτήτες οχημάτων, έχουν ζητήσει να πιστωθεί η επιδότηση καυσίμων στην τράπεζα και όχι σε ψηφιακή κάρτα για το κινητό τους τηλέφωνο, η οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο για αγορά καυσίμου σε πρατήριο.

Είναι, άραγε, επειδή τους φαίνεται πολύπλοκη η διαδικασία εγκατάστασης της ειδικής εφαρμογής στο τηλέφωνό τους; Θεωρούν ότι είναι μπελάς ή και επικίνδυνο για τα προσωπικά τους δεδομένα να χρησιμοποιούν αυτό το ψηφιακό πορτοφόλι;

Ή μήπως με αυτή την επιδότηση καλύπτουν άλλες ανάγκες;

Δείτε επίσης