Οικονομία

Επιχειρηματική συνάντηση Ελλάδας - Ιαπωνίας στην Αθήνα, στις 14 Οκτωβρίου

Ποιες είναι οι 7 ιαπωνικές επιχειρήσεις που συμμετέχουν

Επιχειρηματική συνάντηση Ελλάδας - Ιαπωνίας στην Αθήνα, στις 14 Οκτωβρίου
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Την Παρασκευή, 14 Οκτωβρίου 2022 και ώρα 10 πμ, ο ΣΕΒ, σε συνεργασία με το υπουργείο Εξωτερικών και την Ιαπωνική Επιχειρηματική Ομοσπονδία Keidanren, υποδέχεται επιχειρηματική αποστολή από την Ιαπωνία, στα γραφεία του στην Αθήνα.

Σύμφωνα με ενημερωτικό σημείωμα προς τα επιμελητήρια, η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί με την υποστήριξη της πρεσβείας της Ελλάδας στην Ιαπωνία και την πρεσβεία της Ιαπωνίας στην Ελλάδα.

Οι εταιρείες που θα συμμετέχουν από ιαπωνικής πλευράς είναι οι ακόλουθες: Hitachi Ltd., Ana Holdings Inc., Japan Airlines Co., Nomura Holdings Inc., Mitsubishi Electric Europe B.V., Sumitomo Life Insurance Company και Sumitomo Deutschland GmbH.

Από πλευράς υπουργείου Εξωτερικών θα απευθύνει χαιρετισμό ο υφυπουργός Κ. Φραγκογιάννης, αρμόδιος για την Οικονομική Διπλωματία και την Εξωστρέφεια.

Η συμμετοχή στην εκδήλωση πραγματοποιείται κατόπιν εγγραφής, έως την Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2022, στον ακόλουθο σύνδεσμο:https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=0KwUVjs5GEq5mSut69F9992xcHeOn BIizcy2erHQFxURE1XMVdCWVBKT1VGODQ5RkZKT1dFRllGTS4u

Δείτε επίσης