Οικονομία

Άδ. Γεωργιάδης:«Στο “Καλάθι του Νοικοκυριού” τα 719 προϊόντα παρέμειναν σταθερά»

Σε ανάρτησή του ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων τόνισε πως το 86% δεν σημείωσε καμία μεταβολή τιμής ενώ το 7% σημείωσε μείωση

Άδωνις Γεωργιάδης:«Στο “Καλάθι του Νοικοκυριού” τα 719 προϊόντα παρέμειναν σταθερά»
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Σταθερές παραμένουν οι τιμές στην πλειοψηφία των προϊόντων στο «Καλαθιού του Νοικοκυριού» για 13η εβδομάδα σύμφωνα με ανάρτηση στα κοινωνικά δίκτυα του Υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος δημοσίευση και εικόνες από επίσκεψή του σε γνωστό σούπερ μάρκετ, μαζί με τον αρμόδιο υφυπουργό Νίκο Παπαθανάση.

Όπως αναφέρει σε ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων: «13η εβδομάδα εφαρμογής του "Καλαθιού του Νοικοκυριού" και από 833 προϊόντα 57 (7%) ανέβηκαν, 57 (7%) μειώθηκαν και 719 (86%) παρέμειναν σταθερά! Τιμές σταθμισμένες σε όγκο και βάρος».

Μάλιστα, επισημαίνει πως το «Καλάθι του Νοικοκυριού» αποδείχτηκε μία επιτυχημένη επιλογή της κυβέρνησης, τονίζοντας πως δίνει «εναλλακτική διέξοδο σε όσους (πολίτες και καταναλωτές) έχουν πραγματική ανάγκη» στην παρούσα φάση εξαιτίας της οικονομικής και ενεργειακής κρίσης που πλήττει την Ευρώπη.

Γεωργιάδης - ράφι- Καλάθι του Νοικοκυριού 2023

Όπως φαίνεται στην ανάρτησή του κατά τον «επιτόπιο έλεγχο» κάνει σύγκριση τιμών σε δύο συγκεκριμένες κατηγορίες προϊότων από το «Καλάθι του Νοικοκυριού» και υποδεικνύει τις τιμές, με την ειδική ένδειξη στα ράφια του καταστήματος.

Δείτε επίσης