Οικονομία

Πρεμιέρα με 12 κωδικούς για το «καλάθι του νονού» στις 29 Μαρτίου

Αρνί, τσουρέκι και αβγά στο «καλάθι του Πάσχα» - Παράταση έως τις 30/6 για το «καλάθι» - «Παράθυρο» και για μεγαλύτερη

Πρεμιέρα με 12 κωδικούς για το «καλάθι του νονού» στις 29 Μαρτίου
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Από τις 29 Μαρτίου, θα τεθεί σε εφαρμογή του καλαθιού του νονού, ενώ σε ότι αφορά τον εμπλουτισμό του καλαθιού με προϊόντα σχετικά με το πασχαλινό τραπέζι οι σχετικές ανακοινώσεις θα γίνουν τις επόμενες ημέρες.

Συγκεκριμένα, όπως ανακοίνωσε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, όπως και τα χριστούγεννα, έτσι και τώρα θα υπάρξει καλάθι δώρων για τα παιδιά.

Αυτό, σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο γενικός γραμματέας Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή, Σωτήρης Αναγνωστόπουλος, θα περιέχει 12 κωδικούς, μεταξύ άλλων, πασχαλινές λαμπάδεςπαχνίδια, επιτραπέζια παλζ, ηλεκτρονικά παιχνίδια, λούτρινα, φιγούρες δράσης, σοκολατένια αυγά.

Σε ό,τι αφορά την προσθήκη παραδοσιακών προϊόντων για το πασχαλινό τραπέζι, ο κ. Γεωργιάδης σημείωσε ότι υπάρχουν επαφές με τους επαγγελματίες για την προσθήκη και των αμνοαεριφίων, τσουρεκιών σοκολατένιων αυγών κ.ο.κ.

Όπως γνωστοποίησε ο αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Νίκος Παπαθανάσης, το καλάθι θα ισχύσει έως τις 30 Ιουνίου 2023 αντί για το τέλος Μαϊου.

Ωστόσο, ο κ. Γεωργιάδης, ανέφερε ότι λόγω των επικείμενων εκλογών, εξετάζει το ενδεχόμενο να υπάρξει νομοθετική ρύθμιση από τώρα, ώστε να προβλέπεται η παράταση ισχύος του καλαθιού και πέραν της 30ης Ιουνίου με υπουργική απόφαση.

Δείτε επίσης