Οικονομία

Στο e-katanalotis οι τιμές ενέργειας για τον Ιούνιο

Αναλυτικά η λίστα με τα οικιακά τιμολόγια

e-katanalotis, πλατφόρμα e-katanalotis, ηλεκτρικό ρεύμα, φυσικό αέριο, τιμές, καταναλωτήσ
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Αναρτήθηκαν νωρίτερα σήμερα, Πέμπτη (25.05), οι τιμές ενέργειας για τον μήνα Ιούνιο στην πλατφόρμα e-katanalotis, με σταθμισμένη ανά μερίδιο αγοράς παρόχου τη μείωση να υπολογίζεται στο -7%.

Με ανάρτησή του, σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, ο Άδωνις Γεωργιάδης προτρέπει τους πολίτες «να επιλέξουν το πιο συμφέρον τιμολόγιο για την κατανάλωση τους».

«Πρόκειται για μια πλατφόρμα που υπάρχει ήδη και αφορά πρωτίστως τα προϊόντα που μπορεί να αγοράσει κάποιος από τα σούπερ μάρκετ. Περιλαμβάνει περίπου 1200 κωδικούς προϊόντων. Επίσης διαθέτει όλες τις πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα που υπάρχουν στο καλάθι του νοικοκυριού και συγκρατούνται οι τιμές τους με την πάροδο του χρόνου. Στην ίδια πλατφόρμα, από τις 20 Απριλίου, θα προστεθούν και άλλες λειτουργίες, προκειμένου να βοηθήσουν τον καταναλωτή να έχει μια καλύτερη άποψη τόσο σε ότι αφορά στις τιμές της ηλεκτρικής ενέργειας όσο και του φυσικού αερίου. Ουσιαστικά, θα δίνεται η δυνατότητα στους χρήστες της πλατφόρμας να συγκρίνουν τις τιμές με βάση την κατανάλωσή τους», είχε αναφέρει σχετικά για την πλατφόρμα e-katanalotis ο γενικός γραμματέας Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή Σωτήρης Αναγνωστόπουλος.

Δείτε επίσης