Οικονομία

Χατζηδάκης-ΤικΤοκ: Η ΑΑΔΕ δεν είναι μόνο για γάμους και βαφτίσια

POS παντού, μόνο τα παγκάρια απέξω, αναφέρει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο υπουργός Οικονομικών

Κωστής Χατζηδάκης, TikTok,
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Ο υπουργός Οικονομικών,Κωστής Χατζηδάκης, κάνει λόγο για ολοκληρωμένο σχέδιο για τη φοροδιαφυγή που θα εφαρμοστεί μέσα στο 2024, όπως αναφέρει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Η ΑΑΔΕ δεν είναι μόνο για γάμους και βαφτίσια! Ούτε έχει «Ράμπο» που κυνηγάνε αποκλειστικά τη φοροδιαφυγή, στο Instagram και στο TikTok! Έχουμε ένα ολοκληρωμένο σχέδιο για τη φοροδιαφυγή και θα το εφαρμόσουμε φέτος, το 2024», επισημαίνει μέσω του λογιαριασμού του στο TikTok και αναφερόμενος στους ελέγους της ΑΑΔΕ, επισημαίνει πως:

-Επεκτείνονται τα POS σχεδόν παντού.
-Διασυνδέονται οι ταμειακές μηχανές με τα POS στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα.
-Αξιοποιούνται νέα, ψηφιακά εργαλεία παντού: το Mydata, ψηφιακό πελατολόγιο, ψηφιακό δελτίο αποστολής και ηλεκτρονική τιμολόγηση οριζόντια.
-Εφαρμόζεται ήδη η απαγόρευση χρήσης μετρητών κατά την αγοραπωλησία ακινήτων.

«Ψηφίσαμε ήδη και ξεκινάμε να εφαρμόζουμε την πιο αυστηρή ρύθμιση που πέρασε ποτέ για το λαθρεμπόριο των καυσίμων» τονίζει στη συνέχεια.

@kostis_hatzidakis Η ΑΑΔΕ δεν είναι μόνο για γάμους και βαφτίσια! Ούτε έχει «Ράμπο» που κυνηγάνε αποκλειστικά τη φοροδιαφυγή, στο Instagram και στο Tiktok! Έχουμε ένα ολοκληρωμένο σχέδιο για τη φοροδιαφυγή και θα το εφαρμόσουμε φέτος, το 2024. #tiktokgreece #fypgreece #politiki #ellada #greece #politics ♬ πρωτότυπος ήχος - Kostis Hatzidakis

«Μετά από πολλά χρόνια, ο μισθωτός και ο συνταξιούχος θα πληρώσει μεσοσταθμικά λιγότερους φόρους από ό,τι ο ελεύθερος επαγγελματίας. Και οι πόροι από τον περιορισμό της φοροδιαφυγής πάνε ήδη στην ενίσχυση της κοινωνικής μας πολιτικής».

Η ανάρτηση τελειώνει με ένα χιουμοριστικό κομμάτι: «Επεκτείνονται τα POS σχεδόν παντού. Μόνο τα παγκάρια των εκκλησιών θα μείνουν απέξω. Να το πω για τα παγκάρια των εκκλησιών ή να μην το πω;»

Δείτε επίσης